Pasković: Sanjamo titulu; Radanović: Koštao nas je pad koncentracije

Treća utakmica je u subotu na Škveru

4109 pregleda 5 komentar(a)
Foto: Vuk Ilić/VPSCG
Foto: Vuk Ilić/VPSCG

Vaterpolisti Primorca su veoma blizu titule prvaka Crne Gore, vode 2:0 u seriji, ali nema euforije nakon velike pobjede nakon peteraca nad Jadranom.

Kotorani su slavili 15:13, a junak je bio golman Aleksandro Kralj koji je prvo dao gol za izjednačenje 10 sekundi prije kraja, a onda odbranio dva peterca protivniku.

„Fenomenalan je osjećaj. U trenucima kada je ekipa padala bila je fokusirana na ono što smo isplanirali. Sada s punim pravom možemo da se nadamo i da sanjamo da će se titula vratiti u Kotor”, rekao je trener Vjekoslav Pasković.

Kralj je bio ključni čovjek, istakao se i mladi Srđan Janović sa ukupno četiri gola (tri u regularnom dijelu).

„Svako je imao priliku i dao je određeni dorinos. Vjerovali smo do kraja - taj šut Aleksandra Kralja je presudio, imao je nevjerovatno samopouzdanje što se i pokazalo u penal-seriji. Imamo sjajnu hemiju - imamo mlade igrače, imamo i one iskusnije. To je to”, istakao je Pasković.

Trener Jadrana Petar Radanović je bio razočaran:

„To je sport. U principu, mislim da nas je koštao pad koncentracije u trećoj četvrtini, gdje smo izgubili priključak i ritam, primili dva prejeftina gola - naravno i na kraju kada smo nakon preokreta primili gol Aleksandra Kralja”, jasan je Radanović.

„Idemo dalje, nadam se da ćemo se oporaviti i pružiti bolju partiju u Herceg Novom”, dodao je Radanović.

Treća utakmica je u subotu na Škveru, Primorac igra za prvu titulu od 2008. godine.

Bonus video: