U Vojvodini otkrivena laboratorija sintetičke droge

Policija je na području Bača i Crvenke pronašla labaratoriju za proizvodnju sintetičke droge i uhapsila tri osobe, saopštilo je danas Ministarstvo unutrašnjih poslova Srbije
76 pregleda 1 komentar(a)
Ažurirano: 19.05.2012. 18:15h
Vremenom, metamfetamin prouzrokuje smanjenje nivoa dopamina, sto moze da dovede do simptoma slicnih simptomima Parkinsonove bolesti

Tokom akcije izvršen je pretres više objekata u Kuli i Crvenki "i tom prilikom je pronađeno mjesto gdje je vršena proizvodnja sintetičke opojne droge metamfetamin".

Od pripadnika ove grupe oduzeto je više komada vatrenog oružja, automobili marke "mercedes" i "audi" i oprema za prisluškivanje, navodi se u saopštenju.

Dodaje se i da je osumnjičeni Dragan J. "za potrebe više kriminalnih grupa proizvodio metamfetamin na nekoliko lokacija" i da je "jedna od laboratorija otkrivena prije mjesec dana na Novom Beogradu, kada je lišeno slobode pet osoba".

Osimnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni dežurnom istražnom sudiji Višeg suda u Beogradu.

Bonus video: