Magacin fabrike marihuane u Sjevernoj Makedoniji zahvatio požar

Državni inspektorat za životnu sredinu Sjeverne Makedonije saopštio je da je izgorio magacinski prostor firme "GM lajt medikal" u selu Debrište

3117 pregleda 3 komentar(a)
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Magacin fabrike kanabisa u selu Debrište u Sjevernoj Makedoniji danas je zahvatio požar, koji je brzom intervencijom vatrogasaca lokalizovan.

To su saopštili gradonačelnik Kavadaraca Mitko Jančev i Državni inspektorat za životnu sredinu Sjeverne Makedonije na Fejsbuku, uz fotografije i snimke požara.

Kako je Jančev napisao, taj požar je brzom intervencijom službi stavljen pod kontrolu i veći dio objekta (fabrike marihuane za medcinske potrebe) je spasen, a na gašenju je angažovano više od 25 vatrogasaca i 10 vozila.

Državni inspektorat za životnu sredinu Sjeverne Makedonije saopštio je da je izgorio magacinski prostor firme "GM lajt medikal" u selu Debrište.

Odmah je, ističe se, napravljen varenredni nadzor i utvrđeno je da ta firma poseduje Elaborat za životnu sredinu.

"Na licu mjesta su prisutni Kriminalistička policija Ministratva unutrašnjih poslova, vatrogasne jedinice iz Kavadaraca, Rosomana i Negotina, uz pomoć vatrogasne jedinice firme Euronikel. Požar je ugašen, a istraga o uzrocima požara je u toku", naveo je Inspektorat.

Bonus video: