• Piše: Vijesti online
  • Objavljeno: 20.05.2013 u 13:41
  • 11355 prikaza
  • 23 komentara

facebook ljubav

Nestala Dragica iz Osijeka nađena u Podgorici: Udala se i zove se Dalila

"Neprijatno mi je što je sve tako ispalo. Javiću policiji da sam dobro", javila se djevojka za kojom se tragalo mjesec i po

Porodica i prijatelji vjerovali su da je Dragica Šebalj iz Osijeka nestala, a onda se ona, nakon 44 dana, javila iz Podgorice svojoj drugarici.

"Živa sam i zdrava, udala sam se", kazala je.

Danima prije tog poziva, njeni prijatelji su je tražili na sve načine - policija je pratila tragove njenog kretanja. Nestanak je prijavila Dragicina drugarica Kristina.

"Ona nije osoba koja se danima ne bi nikome javila. Naša se Dragica sama borila kroz život, školovala... Uz rad je studirala na Poljoprivrednom fakultetu, bila apsolvent. Nadam se da je živa, pa makar i zatočena u nekom podrumu", ispričala je zabrinuto Kristina, piše Večernji list, koji se priključio potrazi.

"Ona nije osoba koja se danima ne bi nikome javila. Naša se Dragica sama borila kroz život, školovala... Uz rad je studirala na Poljoprivrednom fakultetu, bila apsolvent. Nadam se da je živa, pa makar i zatočena u nekom podrumu", ispričala je zabrinuto Kristina Prijatelji su bili u panici kada su shvatili da je Dragica svakom od njih rekla da ide na drugo mjesto. Policija je bila utvrdila da je 4. aprila prešla granicu sa Srbijom. Kumi Moniki, koja je znala da se ona dopisuje sa muškarcem iz glavnog grada Crne Gore, javila se iz Beograda i rekla da "čeka vezu za dalje".A onda mjesec i po ništa.

Dragicini prijatelji su bili ubijeđeni da Suad iz Podgorice i ne postoji. Dragica im je djelovala kao odlična meta, jer je odrastala u domovima i jer se, zbog traume, i danas liječi. Nedavno je ostala bez posla u prodavnici gdje je radila pet godina, pa je morala da otkaže i podstanarski stan.

Suad je, kažu njeni prijatelji, "bockao" na Facebooku još od prošle godine, govorio joj o o lijepom životu, vjeri i Alahu.

Fotografije kuće, koju joj je poslao napisavši da u njoj živi, više nema na internetu. Jednoj je prijateljici odgovoreno sa njegovog Facebook profila da je Dalila dobro (Dragica je promijenila i ime) i da je sa njegovim roditeljima.

A onda se konačno javila i Dragica, koja se sada zove Dalila Muhović.

"Neprijatno mi je što je sve tako ispalo. Javiću policiji da sam dobro. Nazvala sam prijateljicu u subotu jer sam dobila poruku da sam tražena u Crnoj Gori i da ću biti u crnoj hronici. Suada sam upoznala putem Facebooka, a ja sam odlučila da profil više neću da imam pa sam ga blokirala. Sad se zovem Dalila Muhović", rekla je za Večernji list u jučerašnjem telefonskom razgovoru.

Ocijeni:

  • Trenutno 3.40/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Isprintaj:

Vezani članci:

Tagovi:

Dragica Šebalj, Dalila Muhović, Sead Muhović

slika