Preko 350 djevojčica i dječaka: Ne propustite prazničnu “Pčelicu”!

Djeca uzrasta od 3 do 15 godina, koji pjevaju, igraju, glume, uljepšaće vam novogodišnje praznike jer - djeca su naša najveća vrijednost i naša budućnost!
1922 pregleda 0 komentar(a)
Dječija emisija "Pčelica"
Dječija emisija "Pčelica"
Ažurirano: 31.12.2019. 12:44h

Razdragana ekipa najpopularnije dječije emisije u Crnoj Gori sprema petodnevni spektakl za predstojeće praznike.

Kroz svijet mašte i dječijih igrarija vodiće vas vesela ekipa Pčelica, u društvu solista iz horova “D-mol” i “Zvjezdice”, kao i nezaobilaznih plesača iz Plesne škole “Beauty”.

  • 31. decembar čekaju vas Pčelice da uz muziku, pjesmu i smijeh ispratite staru i dočekate Novu 2020. godinu. Prve večeri , 31. decembra Pčelice su pripremile dječiji zabavno-muzički program. Pogledajte i bajku “Lutak Cupko i Deda Mraz” sa porukom koliko je bitno da vjerujemo u sebe. Za muzički program zaduzen je Plesni klub Beauty, kao i solisti horova ”Zvjezdice” i “D mol”.
  • 01. januara čekaju vas vilenjaci, i bajka “Potraga za Deda Mrazom”. Program je upotpunjen i muzičkim i plesnim programom. Predstava govori o tome koliko je bitno da je porodica uvijek na okupu, posebno dok traju praznici.
  • 02. januara gledajte bajku “Dvije Novogodišnje jelke” , kao i plesno-muzički program. Učesnici Plesni klub “Beauty”, muzički solisti horova “Zvjezdice” i “D mol”.

Provedite najljepše praznike u krugu porodice i zabavite se uz vaš omiljeni dječiji program na televiziji Vijesti!

Kako je bilo na snimanju, pogledajte u nastavku.

Galerija

Bonus video: