Stijović: Nijesmo se oporavili ni od prvog talasa epidemije, država mnogim ugostiteljima nije pomogla

„Šta to znači od deset do dvanaest da ne rade objekti. U principu, isti gosti tu sjede i tokom dana. Nema nikog popodne, tek gosti izlaze oko devet sati, svakako nema puno gostiju. Ništa se ne rešava zatvaranjem kafića u deset. Rješenje je zatvaranje granice i da ljetujemo kući“, rekao je u „Bojama jutra“ jedan od vlasnika podgoričkih lokala Srđa Stijović

6209 pregleda 1 komentar(a)
Srša Stijović, Foto: Printscreen YouTube
Srša Stijović, Foto: Printscreen YouTube

Ugostitelji smatraju da je odluka Nacionalnog kordinacionog tijela o ograničenom radu ugostiteljskih objekta u glavnom gradu nelogična.

„Šta to znači od deset do dvanaest da ne rade objekti. U principu, isti gosti tu sjede i tokom dana. Nema nikog popodne, tek gosti izlaze oko devet sati, svakako nema puno gostiju. Ništa se ne rešava zatvaranjem kafića u deset. Rješenje je zatvaranje granice i da ljetujemo kući“, rekao je u „Bojama jutra“ jedan od vlasnika podgoričkih lokala Srđa Stijović.

Stijović kaže da ugostitelji nisu uspjeli da se oporave ni od prvog talasa epidemije, te da država mnogima od njih nije pomogla.

"Nije oprošten nijedan račun. Ni smeće ni porezi ni doprinosi. Treba da se pomirimo da ćemo morati sa virusom da živimo", rekao je Stijović.

Bonus video: