TV Vijesti: DF, SNP, Narodni pokret i Prava zajedno na izborima

Prema saznanjima Televizije Vijesti, za nosioca liste budućeg saveza navodno ravnopravno razmatraju se imena tri nestranačke ličnosti, ali izvori TV Vijesti upravo iz tog razloga ne žele da otkriju njihova imena

44397 pregleda 746 reakcija 160 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Savo Prelević
Ilustracija, Foto: Savo Prelević

Najkasnije do kraja sedmice biće formirana koalicija Demokratskog fronta, Socijalističke narodne partije, Narodnog pokreta i Prave Crne Gore, radi zajedničkog nastupa na parlamentarnim izborima 30.avgusta, saznaje Televizija Vijesti od funkcionera budućih članica ovog saveza.

U toku su finalni dogovori o broju i rasporedu mandata na izbornoj listi, nakon čega slijedi potpisivanje sporazuma, kako bi lista bila predata do 4.avgusta, što je posljednji dan roka za predaju lista.

Još je neizvjesno koliko će mandata pripasti SNP-u, ali i Narodnom pokretu, čiji je osnivač nikšićki biznismen Miodrag Daka Davidović.

Prema saznanjima Televizije Vijesti, za nosioca liste budućeg saveza navodno ravnopravno razmatraju se imena tri nestranačke ličnosti, ali izvori TV Vijesti upravo iz tog razloga ne žele da otkriju njihova imena.

Bonus video: