Mještani sela Zaslap tvrde: Glas za DPS - parče asfalta, glas protiv - makadam

Iz Opštine odbacuju navode i kažu da su za Zaslap učinili mnogo

20738 pregleda 473 reakcija 65 komentar(a)
Zaslap, Foto: Screenshot/TV Vijesti
Zaslap, Foto: Screenshot/TV Vijesti

Mještani sela Zaslap kod Grahova tvrde da ih je nakon izbora 30. avgusta rukovodstvo Opštine Nikšić, na čelu sa bivšim predsjednikom Veselinom Grbovićem, kažnjavalo zbog toga što nisu svi glasali za Demokratsku partiju socijalista (DPS).

Kažu da im je zbog toga put do sela isprekidan, odnosno da je asfalt stigao samo do podobnih, iako im je prethodno bilo obećano asfaltiranje kompletne dionice.

Iz Opštine odbacuju ove navode i kažu da su za Zaslap učinili mnogo.

Za svaki glas DPS-u parče asfalta, a za svaki protiv - makadam.

Mještani sela Zaslap, između Grahova i Nudola, tvrde da su tako kažnjeni nakon parlamentarnih izbora 30. avgusta, jer je ova partija izgubila u tom kraju.

Kilometar i po glavnog puta do sela presvučen je početkom prošle godine, kada je navodno obećano da će se završiti kompletna dionica, odnosno preostala tri kilometra.

Mašine su ponovo došle u decembru, ali se do Zaslapa i dalje stiže makadamom.

Početkom devedesetih asfalt je stigao zbog škole, a krajem 2020. zbog privatnih imanja.

Iz Opštine nam nijesu odgovorili zašto asfalt nijesu dobili svi, već samo pojedini mještani, navodeći da je ulaganja u kraj bilo i da ima ko da ih cijeni.

U Zaslapu živi 30 mještana, a kako se nalazi u trouglu Nikšić-Herceg Novi -Trebinje, koje je udaljeno manje od 30 kilometara, ljudi dolaze sa svih strana.

Mještani su ponosni na klimu i rijeku Zaslapnicu i ističu da je kraj izuzetno plodan.

Bonus video: