Gost "Boja jutra" Željko Rebrača, legenda jugoslovenske košarke

Saznajte u "Bojama jutra" gdje je i šta danas radi jedan od najboljih evropskih košarkaških centara

14767 pregleda 1 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Vijesti
Ilustracija, Foto: Vijesti

Finale Svjetskog prvenstva u košarci 1998. godine u Atini između Jugoslavije i Rusije bilo je vrlo uzbudljivo, a neizvesnu utakmicu je prelomio Željko Rebrača, fenomenalnom rampom u posljednjem minutu susreta.

“Plavi”, kojima pred početak šampionata nijesu davane velike šanse za dobar rezultat, kasnije su u penal završnici, u kojoj je opet glavnu ulogu imao Željko Rebrača, dobili finalni meč i postali šampioni planete.

Jedan od najboljih evropskih centara u svojoj karijeri je igrao za NAP, Partizan, Beneton Trevizo, Panatinaikos, Detroit pistonse, Atlanta hokse, Los Anđeles kliperse i Pamesu. Gdje je i šta danas radi - otkriće u emisiji "Boje jutra".

U srijedu 28. aprila govorimo i o ovim temama:

  • Kakva je situacija u Kliničkom centru, na koje operacije pacijenti najduže čekaju pitamo direktoricu KCCG dr Ljiljanu Radulović.
  • Do kada će đaci OŠ "Vladimir Nazor" nastavu pratiti od kuće zbog nebezbjednih objekata, šta su ustanovili stručnjaci sa Građevinskog fakulteta?
  • Fitnes instruktori traže dozvolu za održavanje grupnih treninga.
  • Nema slobodnih mjesta u Dnevnom centru za djecu i omladinu sa smetnjama i teškoćama u razvoju u Podgorici. Hoće li se širiti kapaciteti?

Bonus video: