TV Vijesti: Građani Ulcinja nakon pet dana dobili vodu

Direktor ulcinjskog Vodovoda Arijan Ljamović kazao je Televiziji Vijesti da je nadzorni organ oko 11 sati dao nalog da se može pustiti voda pa su počeli sa upumpavanjem i da će voda dolaziti fazno po naseljima

16605 pregleda 8 komentar(a)
Ulcinj (Ilustracija), Foto: Vijesti
Ulcinj (Ilustracija), Foto: Vijesti
Ažurirano: 25.12.2021. 18:33h

Nakon pet dana, voda je počela da dolazi u skoro svim djelovima Ulcinja koji je nisu imali od ponedjeljka, potvrdio je Televiziji Vijesti direktor ulcinjskog Vodovoda Arijan Ljamović.

On je kazao da je nadzorni organ jutros oko 11 sati dao nalog da se može pustiti voda, koja dolazi fazno po naseljima.

U više naselja sa oko 5.000 stanovnika voda je nestala u ponedjeljak, zbog probijanja glavne cijevi, do čega je došlo usljed izmještanja glavnog cjevovoda, gdje radove izvodi firma Hipering iz Podgorice.

Niko od nadležnih nije htio da preuzme odgovornost što je veliki broj građana bio bez vode pa su se Vodovod i Opština Ulcinj međusobno optuživali za havariju.

Građani Ulcinja, njih oko 5.000, koji nemaju vodu već pet dana, trebalo bi da je dobiju u popodnevnim satima, potvrdio je Televiziji Vijesti direktor ulcinjskog Vodovoda Arijan Ljamović.

On je kazao da je nadzorni organ oko 11 sati dao nalog da se može pustiti voda pa su počeli sa upumpavanjem i voda će dolaziti fazno po naseljima.

U više naselja voda je nestala u ponedjeljak, zbog probijanja glavne cijevi, do čega je došlo usljed izmještanja glavnog cjevovoda koje izvodi firma Hipering iz Podgorice.

Niko od nadležnih nije htio da preuzme odgovornost što je veliki broj građana bio bez vode pa su Vodovod i Opština Ulcinj međusobno optuživali za havariju.

Bonus video: