Od 23 sata na TV Vijesti prenos koncerta Lepe Brene iz Bara

Nakon koncerta slijedi filmski maraton, a specijalno novogodišnje izdanje muzičko-zabavnog šou programa - "Nikad nije kasno" gledajte u ponedjeljak od 20 sati

51027 pregleda 17 komentar(a)
Foto: Novogodišnji program TV Vijesti
Foto: Novogodišnji program TV Vijesti
Ažurirano: 31.12.2023. 21:51h

Nakon specijalnog izdanja programa za djecu od 19:10h, u nastavku novogodišnje noći, od 20 sati, očekuje vas muzički šou sa domaćinima Bojanom Bojović Golijanin i Danijelom Alibabićem. Oko 23 sata prenosimo koncert iz Bara, jedne od najvećih regionalnih zvijezda - Lepe Brene.

U ranim jutarnjim satima uživajte u filmovima. Od jedan sat nakon ponoći pogledajte "Koncert života", napetu dramu u kojoj se talentovani pijanista bori sa tremom, dok istovremeno pokušava da razumije i savlada ozbiljnu prijetnju tokom njegovog povratničkog koncerta. Od 2.30h slijedi uzbudljivi triler "Arktik" - putovanje izgubljenog čovjeka u ledenoj pustoši prepunoj opasnosti i suočavanja sa vlastitim borbama i iscrpljenošću.

Ekranizovanu verziju čuvenog švajcarskog romana ‘’Hajdi’’, napisanog “za djecu i one koji vole djecu”, pogledajte prvog dana nove godine poslije Vijesti u 12 sati.

Ljubitelji serijskog programa već od 1. januara vraćaju se uzbudljivim nastavcima serije"Jedina ljubav", koja je trenutno najgledanija u Crnoj Gori.

Zabavni program nastavljamo u ponedjeljak od 20 sati, specijalnim novogodišnjim izdanjem muzičko-zabavnog šou programa - "Nikad nije kasno".

Filmski maraton nastaviće se iste večeri od 23.30h kada će gledaoci premijerno na TV Vijesti moći da vide triler "Tajna u njihovim očima", snimljen po proslavljenom istoimenom argentinskom Oskarovcu, ovoga puta u američkoj produkciji, sa Džulijom Roberts, Nikol Kidman i Alfredom Molinom, u glavnim ulogama.

Istorijska drama ‘’Mihel Kolhas’’ na programu je u utorak od 20 sati, a od 22:30 dramski triler "Ubistva na rijeci".

Kroz kompleksnu priču, koja počinje strastvenom avanturom i ubistvom, patološkinja Adrijana suočava se sa izazovima policijske istrage, ali i vlastitim demonima iz prošlosti u napetoj drami "Napulj pod velom" koja je na programu u srijedu od 20 sati. Psihološki triler ‘’Šta učini sine moj?’’, iste večeri od 22:30h, donosi nam priču inspirisanu istinitim dogadjajima.

Uživajte u praznicima uz Televiziju Vijesti!

Bonus video: