Fekelijevo veliko razočarenje: Burme su bačene, da li ljubav ide u zaborav?

Cijela Adana priča o braku između Fekelija i Hunkar, što Demira dovodi do ludila

5338 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Screenshot/TV Vijesti
Foto: Screenshot/TV Vijesti

Fekeli je čuvao u svom srcu ljubav prema Hunkar punih 40 godina i sada više ne želi da je skriva. On želi smo nju i ni jednu drugu, iako su 40 godina živjeli sasvim različitim životima. Ali, kada mu Zulejha kaže da joj je Hunkar uništila snove sa Jilmazom, Fekeli će ostati šokiran i razočaran, a burme namijenjene njihovom braku baciće u zaborav. Da li ovo znači kraj?

Cijela Adana priča o braku između Fekelija i Hunkar, što Demira dovodi do ludila. Kako je sada nasljedstvo Jaman samo u njegovim rukama, on će napraviti neke nepopravljive korake. Zulejha sa druge strane ne može da shvati krizu u kojoj se Demir nalazi, pa tajno pokušava da osujeti njegove nepromišljene planove.

foto: Screenshot/TV Vijesti

Šermin nastavlja sa planovima za uništenje porodice Jaman, a zajedno sa Behidže imaće veće šanse. Behiže sa druge strane gleda samo svoju korist - da zauvijek razdvoji Hunkar od Fekelija. Ubrzo se njih dvije sastaju sa Hatipom koji će svojim uspjehom u biznisu iznenaditi sve u Adani. Štaviše, njegov uspjeh će prebaciti rat između Demira i Jilmaza na potpuno drugačiji front.

foto: Screenshot/TV Vijesti

Seriju „Zauvijek tvoja“ gledajte radnim danima od 19.10h na TV Vijesti.

Bonus video: