U "Vijestima" čitajte: Većina nema od čega da uštedi; Čekaju samo još da Milić potvrdi

Ministarstvo unutrašnjih poslova, iako je najavljeno, zasad ne može da zaposli nijednu osobu sa invaliditetom, jer za to nema novca
0 komentar(a)
Naslovna 29.08., Foto: Vijesti
Naslovna 29.08., Foto: Vijesti
Ažurirano: 29.08.2016. 05:20h

U današnjim "Vijestima" čitajte:

  • Čekaju samo još da Milić potvrdi

Sredinom sedmice definitivno će se znati da li će biti formirana predizborna koalicija Demosa, SNP-a i URA, a prema nezvaničnim saznanjima “Vijesti” formiranje zajedničke liste za nastup na izborima u oktobru je izvjesno.

  • Većina nema od čega da uštedi

Prosječan crnogorski građanin nije finansijski stabilan, ako se uzmu u obzir njegova primanja i zaduženost, a svaki neočekivani trošak mogao bi ga gurnuti u velike probleme, pokazuju rezultati mini istraživanja “Vijesti”.

  • Poštujte Ustav prilikom glasanja

Udruženja za zaštitu manjinskih akcionara Duvanskog kombinata u stečaju poručilo je poslanicima u Skupštini da prilikom glasanja o predlogu zaključaka Anketnog odbora postupe po Ustavu, a ne po sopstvenoj ili političkoj volji.

  • Nemaju novca da zaposle invalide

Ministarstvo unutrašnjih poslova, iako je najavljeno, zasad ne može da zaposli nijednu osobu sa invaliditetom, jer za to nema novca.

  • Za odbojku ni cent otkad su Marovići "pali"

Bord direktora Hotelske grupe (HG) “Budvanska rivijera”, odložio je donošenje odluke o izdvajanju 120.000 eura za sport, koja je godinama unazad uplaćivana istoimenom odbojkaškom klubu (OK).

Bonus video: