U "Vijestima" čitajte: SDP, URA i SNP čekaju Lekića; Martinović od danas odbija vodu

Više od dva sata trebalo je Ulcinjaninu Hajrudinu Šati da iz ribarskih mreža u blizini uvale Valdanos oslobodi navodno 500 kilograma tešku kornjaču i tako je spasi sigurne smrti
1 komentar(a)
Naslovna 23.08., Foto: Vijesti
Naslovna 23.08., Foto: Vijesti
Ažurirano: 23.08.2016. 05:21h

U današnjim "Vijestima" čitajte:

  • SDP, URA i SNP čekaju Lekića

Do kraja nedjelje biće izvjesno hoće li biti opozicionog građanskog političkog saveza, u šta slabo ko još više vjeruje u GP URA i SDP-u, ali gaje nadu, rečeno je "Vijestima" iz više izvora.

  • Karijera, posao za suprugu...

“Ovo će trajati samo dva-tri mjeseca. Ti si dobar momak, vidi se da si vrijedan, žao mi je da ostaneš bez posla... Radi li ti gdje supruga?... Možda možemo da pomognemo”.

  • Ponovo stežu kaiš gdje je najtanje

U planu za sanaciju javnog duga, kojeg je predložio bivši ministar finansija Radoje Žugić iskazana je suština ekonomske politike vlasti da bogati imaju više, a siromašni manje jer se opet predviđa stezanje kaiša tamo gdje je najtanje, ocijenili su predstavnici opozicije i upozorili da je stanje javnih finansija kao u Grčkoj.

  • Iz mreže spasao kornjaču tešku pola tone

Više od dva sata trebalo je Ulcinjaninu Hajrudinu Šati da iz ribarskih mreža u blizini uvale Valdanos oslobodi navodno 500 kilograma tešku kornjaču i tako je spasi sigurne smrti.

  • Odgovore čekaju do kraja mjeseca

Konvencija o zaštiti evropskih divljih vrsta i prirodnih staništa (Bernska konvencija) prihvatila je žalbu neformalne grupe građana i nevladinih organizacija “Stop Porto Skadar Lake” i zatražila od Vlade izjašnjenje o tom projektu.

  • Martinović od danas odbija vodu

Pritvorenik Duško Martinović 26 dana štrajkuje glađu u samici, a najavio je da će danas prestati da uzima i vodu u znak protesta zbog načina na koji Specijalno tužilaštvo vodi postupak protiv njega.

  • Na Duška pucale plaćene ubice puljske mafije?

Istragu o ubistvu glavnog urednika "Dana" Duška Jovanovića vodila je detektivska agencija iz inostranstva.

  • Who See bi da vlada koliko i DPS

Who See klapa nastavlja dominaciju na MTV-evoj top listi "Domaćica". Kao što su nas i navikli, bokeljski reperi su sa novim singlom "Sobe, Zimer, Rooms" od ove nedjelje zauzeli prvo mjesto i nastavili niz uspjeha koje su prethodno zabilježili hitovi kao što su "Regeton Montenegro", "Nemam ti kad" i "Đe se kupaš"...

Bonus video: