Bez ovih aplikacija ne krećite na koncert

Aplikacija "Periscop" vam omogućava da podijelite vaše iskustvo s koncerta ili festivala s vašim prijateljima koji nijesu prisutni
50 pregleda 0 komentar(a)
Festival
Festival
Ažurirano: 15.07.2015. 15:43h

Ljeto je doba godine kada se po crnogorskom primorju održavaju brojni festivali a da li ste znali da postoje aplikacije koje vam itekako mogu pomoći da što lagodnije prođete festivalske gužve i euforiju?

Odabrali ste festival koji ćete posjetiti, nabavili ulaznice i mislite da je to sve. No, u posljednjem trenutku može vam jos nešto zatrebati pa bio zato bilo dobro da pratite moderne tehnološke trendove i na vrijeme se naoružate korisnim aplikacijama koje mogu upotpuniti vas ljetnji užitak.

Prva aplikacija koju ćemo predstaviti u novom izdanju emisije M:tech je "Batery HD", dostupna i na iOS i Android platformi, a koja vam pomaže da u svakom trenutku znate koliko vam, na primjer, slušanje muzike, razgovori,spajanje na mrezu i druge aktivnosti, troše bateriju telefona.

U slučaju da poželite da prošetate hrvatskim primorjem, na svom telefonu možete "oživjeti" virtuelnog vodiča, dubrovačkog kneza, koji će vas na engleskom ili hrvatskom jeziku upoznati sa zanimljivostima Dubrovnika i predstaviti tamošnje Ljetnje igre.

Da ne bi razmisljali o prevozu do mjesta dogadjaja, možete instalirati aplikaciju "Bla Bla Car", koja je zapravo zajednica koja spaja vozače sa slobodnim mjestima u automobilu i one kojima je prevoz potreban. U ovom slučaju ne samo da ćete putovati udobnije i povoljnije, već nećete zavisiti od voznih redova.

Kao što joj ime i kaže, "PackMeApp" je aplikacija koja pomaže kod pakovanja. Lijepo dizajnirana i jednostavna za korištenje, nudi vam da kreirate popise stvari i pametno spakujete ranac u kojem ćete ponijeti sve što je potrebno, a potrebno je samo da imate Android.

Aplikacija "Periscop" vam omogućava da podijelite vaše iskustvo s koncerta ili festivala s vašim prijateljima koji nijesu prisutni. Koristite "Periscope" kako bi im uživo prenosili nastupe izvođača.

Aplikacija "VinylizeMe" radi upravo to što joj ime govori: napraviće naljepnicu za ploču od fotografija tebe i tvojih prijatelja s festivala. Odličan način da sačuvate uspomene na lijepa iskustva a trenutno je dostupan na iOS sistemu.

Uz "Zippovu" aplikaciju na zvuke svoje omiljene pjesme mozete upaliti upaljac a da ne brinete hoćete li opeći prste… da ne pominjemo da ovom "upaljaču" vjetar ništa ne može, a i sigurniji je za one oko vas. Aplikacija je dostupna i na Androidu i na iOS-u.

Ako koristite iOS platformu, dostupne su vam i aplikacije pomoću kojih možete snimiti svoje koncertno iskustvo, ali bez buke u pozadini, ili se naći sa svojim prijateljima pomocu aplikacije "Mindie" koja biljezi njihovu lokaciju na karti i omogućava vam da bez lutanja po masi nađete najkraći put.

Bonus video: