Bar: Uhapšene tri osobe, rasvijetljeno 14 krađa

"E.Ć i A.Z. su ova krivična djela, sumnja se, počinili u posljednja tri mjeseca na području Bara, na način što su koristeći podesna sredstva obijali ugostiteljske objekate, rent a car agencije i porodične kuće, iz kojih su otuđivali novac, mobilne telefone, lap topove i satove veće vrijednosti"
65 pregleda 0 komentar(a)
krađa, Foto: Shutterstock
krađa, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 09.11.2018. 14:36h

Barska policija je uhapsila E.Ć. (35) iz Bara zbog sumnje da je počinio šest krađa, A.Z. (28) iz Novog Pazara zbog sumnje da je počinio osam teških krađa i A.Z. (57) iz Bara zbog sumnje da je počinio krivično djelo prikrivanje.

"E.Ć i A.Z. su ova krivična djela, sumnja se, počinili u posljednja tri mjeseca na području Bara, na način što su koristeći podesna sredstva obijali ugostiteljske objekate, rent a car agencije i porodične kuće, iz kojih su otuđivali novac, mobilne telefone, lap topove i satove veće vrijednosti", saopšteno je iz Uprave policije.

Osumnjičeni su, kako se sumnja, ukradene predmete prodavali A.Z, dok je veći dio ukradenih stvari završio u daljoj razmjeni koju su osumnjičeni vršili sa trećim licima.

Oni će uz krivične prijave biti sprovedeni nadležnom tužiocu radi daljeg postupanja.

Bonus video: