Predstavljamo P8 - novu "zvjerku" komanije Huawei

Novi P8 telefon ima revolucionarni ekran osjetljiv na dodir, jer dupli dodir ekrana omogućava pravljenje fotografija širokog kadra, a ukoliko iscrtate krug na ekranu, brzo možete fotografisati sadržaj koji se nalazi na njemu
1 komentar(a)
Huawei P8, Foto: Vijesti online
Huawei P8, Foto: Vijesti online
Ažurirano: 01.07.2015. 15:37h

U prvoj M:tech emisiji na TV Vijesti prestavljamo vam novi smartfon kompanije Huawei.

U pitanju je model P8 koji pokazuje da je prošlogodošnji model dobio pravog nasljednika.

Kamera koja uključuje senzor od 13 megapiksela, optičku stabilizaciju slika i LED flash dobila je mnoge nove i zanimljive dodatke kao što je ’Director mode’ koji vam omogućava da jednu scenu snimate iz nekoliko različitih uglova te da snimke na kraju ukomponujete u jedinstveni video.

Huawei je istrajan u namjeri da proizvodi najbolje smartfone za pravljenje popularnih selfija, tako da odlična prednja kamera sa 8 megapiksela koju posjeduje P8 neće razočarati kupce.

Novi P8 telefon ima revolucionarni ekran osjetljiv na dodir, jer dupli dodir ekrana omogućava pravljenje fotografija širokog kadra, a ukoliko iscrtate krug na ekranu, brzo možete fotografisati sadržaj koji se nalazi na njemu. Takođe, dodatna funkcija "Search phone by voice" omogućava vam do "zovete" svoj zagubljeni pametni telefon, koji će vam javiti gdje se nalazi.

Menadžer Huawei kompanije za Bosnu i Hercegovinu i Crnu Goru, Cui Fenghua, kazao je da je Huawei proglašen za jednog od 100 najboljih brendova u svijetu u 2015. godini, kao i da je jedan od tri najveća proizvođača pametnih telefona na globalnom nivou. Posebno je istakao da je samo 60 dana nakon svjetske promocije u Londonu prodato više od 800.000 kodamada modela Huawei P8.

Mocni P8 jedinstven je i po tome što je kompanija Huawei korisnicima omogućila i premijum garanciju.

Ako želite da i vi postanete vlasnik P8 smartfona, uz odgovarajući paket iz ponude M:tela to možete uraditi po cijeni već od jedan euro.

Bonus video: