Besplatan internet na tri nove lokacije: Biogradsko jezero, Ivanova korita i Lovćen

Besplatno surfovanje omogućeno korisnicima crnogorskih, ali i inostranih mobilnih operatera
92 pregleda 0 komentar(a)
internet, Foto: Luka Zeković
internet, Foto: Luka Zeković
Ažurirano: 07.09.2011. 10:40h

Internet korisnici od danas mogu besplatno da koriste bežični internet na tri nove lokacije u Nacionalnom parkovima – na Biogradskom jezeru (Info kiosk u blizini jezera), Ivanovim koritima (Centar za posjetioce) i Mauzoleju Lovćen (restoran i parking).

Besplatno surfovanje omogućeno korisnicima crnogorskih, ali i inostranih mobilnih operatera, a pristup bežičnom internetu je moguć preko laptop-a, netbook-a, smartphone -a i tablet-a koji podržavaju WiFi (Wireless Fidelity) tehnologiju.

Na taj način posjetioci Nacionalnih parkova mogu da uživaju u ljepotama prirodne i kulturne baštine, a da pri tome budu povezani na internet i imaju neophodne informacije na dohvat ruke.

T-Mobile Hot Spot zone besplatnog interneta nalaze se od ranije u Virpazaru, u blizini centra za posjetioce Nacionalnog parka, na Karuču - kod istoimenog restorana, i na Rijeci Crnojevića kod zgrade Pošte.

Pored lokacija u Nacionalnim parkovima, Crnogorski Telekom je ranije omogućio besplatno korišćenje bežičnog intereneta na 15 lokacija: u Podgorici (Aerodrom, Univerzitet Crne Gore, Soul2Soul café, Restoran ’’Dali’’, Sport Café), u Herceg Novom (Rose, T-Centri u Njegoševoj i Hercegovačkih brigade, Info kiosk Nacionalne turističke organizacije na Šetalištu pet Danica - kod restorana ’’Krušo’’, Info kiosk Nacionalne turističke organizacije na Trgu Nikole Đurkovića - na zidu CKB, Trg Nikole Đurkovića), u Kotoru (T-Centar na Trgu od oružja, Info kiosk Nacionalne turističke organizacije - ispred Gradskih vrata Starog grada) i u Budvi (T-Centar).

Bonus video: