Vukadinović: Zašto Vujović nije postavljao pitanja u vezi WTE kada je bio u komisiji za praćenje projekta?

"Očekivao sam od Vujovića da ce da mi se zahvali, jer sam u skorije vrijeme sačuvao linča užeg člana njegove porodice i poručujem mu da politika nije život”

6066 pregleda 34 reakcija 34 komentar(a)
Dragan Vukadinović, Foto: Printscreen
Dragan Vukadinović, Foto: Printscreen

Sekretar za investicije Opštine Budva Dragan Vukadinović odbacio je optužbe odbornika Demokratskog fronta (DF) u Skupštini ove opštine Đorđa Vujovića nazvavši ih malicioznim.

“Dragi građani Budve, ovom prilikom se neću obraćati vama jer su pitanja Đorđa Vujovića krajnje primitivna i maliciozna i tiču se moje porodice i mene. Pitam Vujovića zašto ta ista pitanja nije postavio kada je ispred komisije za praćenje projekta otpadnih voda išao u obilazak sličnih postrojenja nego se tada ponašao kao turista, a ne kao profesionalac. Očekivao sam od Vujovića da ce da mi se zahvali, jer sam u skorije vrijeme sačuvao linča užeg člana njegove porodice i poručujem mu da politika nije život”, kazao je Vukadinović.

Danas ranije Vujović je rekao da je Vukadinović učestvovao u korupcionaškim poslovima sa njemačkom kompanija.

"Taj čovjek je od prvog dana učestvovao u svim poslovima WTE, a svaki posao im je bila korupcija. Pozivam ga da ispriča kako je firma za eloksiranu bravaruju njegovog rođaka za 700 hiljada eura istraživala otpadne vode u opštini Budva", kazao je Vujović.

Bonus video: