Komunalno uklonilo divlje deponije duž puta preko Pandurice

Problem divljih deponija duž puta, kako su kazali, prisutan je već desetak godina, ali je posebno vidljiv zadnje dvije-tri godine

4647 pregleda 1 komentar(a)
Foto: Privatna arhiva
Foto: Privatna arhiva

Nakon pisanja “Vijesti” radnici Komunalnog preduzeća Nikšić uklonili su sve divlje deponije koje se nalaze duž puta preko Pandurice (Carev most–Pandurica–Veliki krst).

Problem divljih deponija duž puta, kako su kazali, prisutan je već desetak godina, ali je posebno vidljiv zadnje dvije-tri godine.

Uzalud su mještani Stubičkog kraja pokušavali da se izbore sa nesavjesnim građanima. To im nije polazilo za rukom. Čim bi oni očistili, preko noći bi “nikla” nova deponija.

“Čistili smo par puta, jedan privrednik nam izlazi u susret i čisti u svojoj režiji, ali je sve uzalud. Dežurali smo takođe, ali ne možemo izaći na kraj sa nesavjesnim građanima i komšijama iz naselja. Došli smo u situaciju da nas desetak familija koje smo ovdje mještani, ne možemo imati svoj mir i spokoj“, kazao je prošle sedmice Đorđe Dakić.

Prema riječima mještana prije desetak godina duž puta u Stubičkom kraju nije se mogao vidjeti papirić, a sada im smeće bacaju maltene ispred vrata.

Bonus video: