navigacija Naslovnica Premium

2BI APLIKACIJA DIGITALNI KIOSK

24.9.2018 09:02

Aplikacija za plaćanje usluga bez dodatnih troškova dostupna u Crnoj Gori

Digitalni Kiosk je jedinstvena i savremena aplikacija koja omogućava brzo i jednostavno plaćanje usluga kao što su dopuna pripejd računa, plaćanje parkinga po zonama, plaćanje kotizacija za kurseve u organizaciji 2BI

Aplikacija za plaćanje usluga bez dodatnih troškova dostupna u Crnoj Gori
Foto: 2BI Aplikacija Digitalni Kiosk Autor: Promo

Kompanija 2BI je u saradnji sa Crnogorskom Komercijalnom Bankom I Parking servisom razvila mobilnu aplikaciju pomocu koje korisnici mogu izvršiti plaćanje usluga bez dodatnih troškova. 

U prethodnom periodu zabiljezen je veliki broj downloada aplikacije i preko 300 registrovanih korisnika.

Nakon mjesec dana, nase korisnike mozemo obradovati sa informacijom da je potpisan ugovor sa City taxijem I da ce uskoro broj servisa koji pruza Digitalni kiosk biti bogatiji.

Digitalni Kiosk je jedinstvena i savremena aplikacija koja omogućava brzo i jednostavno plaćanje usluga kao što su dopuna pripejd računa, plaćanje parkinga po zonama, plaćanje kotizacija za kurseve u organizaciji 2BI. U narednom periodu se planira uvođenje novih usluga (plaćanje taksija, dostavljanje hrane, plaćanje karata za pozorište, bioskop itd…) koje će korisnici moći platiti na lak i brz način. Time će Digitalni Kiosk postati omiljena mobilna aplikacija i digitalni asistent u svakodnevnom životu. 

Digitalni Kiosk je personalni digitalni asistent za novu eru digitalnih usluga!

Digitalni Kiosk je prva wallet aplikacija u Crnoj Gori koja korisnicima omogućava brzo i sigurno plaćanje usluga mobilnim telefonom bilo kojom platnom karticom bez obzira koja je banka izdala. Sigurnost podataka je od izuzetne važnosti pa Digitalni Kiosk brine u potpunosti o zaštiti korisnikovih podataka. Podaci se čuvaju isključivo na samom uređaju, u zaštićenoj lokalnoj bazi, dok smo cjelokupan proces izvršavanja platnih transakcija uskladili sa najvišim  PCI DSS standardima, naglašavaju iz kompanije 2BI.

Digitalni kiosk

Plaćanje usluga nikad nije bilo lakše. Korisnik može započeti korišćenje aplikacije u samo par minuta preuzimanjem na svoj pametni telefon i registracijom, a aplikacija će ga voditi kroz sve potrebne korake prijave.

Na pitanje - Zašto Digitalni Kiosk?, rukovodilac sektora prodaje iz 2BI, Branislav Bogetić ističe:

 “ Omogućili smo besplatnu aplikaciju, koja ne podrazumjeva dodatne troškove prilikom plaćanja usluga I proizvoda. Sada na klik možete dopuniti prepaid račun sa Vaše bankovne kartice, platiti vaše parking mjesto, jednostavno se prijaviti i platiti kotizaciju za vase omiljene kurseve u organizaciji 2BI.
Koristeći Digitalni Kiosk aplikaciju možete aplicirati za CKB GO. 

“Prateći savremene globalne trendove u poslovanju platnim karticama , ali i izmjenjene potrebe i navike svojih klijenata uslovljene ubrzanim razvojem tehnologija, CKB je ove godine uspješno lansirala CKB GO servis.

Digitalni Kiosk je plod zajedničke digitalne strategije, čime je Banka obezbjeđivanjem sigurnog mobilnog plaćanja još jednom potvrdila svoju pionirsku poziciju na tržištu kada je riječ o integrisanju najnaprednijih tehnoloških rješenja u svoje poslovanje.” - istakao je Luka Uskoković, Rukovodilac marketinga Crnogorske komercijalne banke

Brzo i sigurno dopunite pripejd račun ili platite parking

Korišćenjem aplikacije Digitalni Kiosk možete dopuniti pripejd račun kod mobilnih operatera Crnogorski Telekom i m:Tel u tri jednostavna koraka. Dopuna računa je vrlo jednostavna i podrazumjeva unošenje broja kome se dopunjava račun, izbor operatera, vrijednosti dopune i odabir jedne od unijetih kartica.

Aplikacija omogućava plaćanje parkinga po zonama u Podgorici  bez dodatnih troškova. Aplikacija je dvojezična i mogu je koristiti kako crnogorski građani tako i turisti koriste i kartice stranih banaka.

Aplikacija posjeduje nekoliko funkcionalnosti, od kojih su neke jedinstvene i ne postoje u drugim sličnim aplikacijama: dodavanje više registarskih brojeva i jednostavno biranje željenje tablice, pregled istorije plaćanja i sortiranje po različitim filterima. 

Miloš Mugoša, rukovodilac IT sektora Parking Servisa Podgorica, naglašava da aplikacija Digitalni Kiosk kao četvrti vid naplate unapređuje njihovu uslugu, time što omogućava brzo i sigurno plaćanje I korisnicima koji dolaze iz inostranstva preko njihovih bankovnih kartica.

U slučaju odabira opštine Podgorica plaćanje se vrši karticom a u slučaju drugih opština sms porukom, gdje aplikacija sama strartuje podrazumijevanu aplikaciju za slanje SMS poruke na telefonu u kojoj je već unijet odgovarajući broj na koji se šalje poruka i tekst poruke koji sadrži oznaku registarskih tablica.

Aplikacija Digitalni Kiosk će u budućem periodu omogućiti plaćanje parkinga putem bankovne kartice u svim gradovima u Crnoj Gori koji imaju Parking servise.  

Digitalni kiosk

Takođe, korišćenjem aplikacije možete prijaviti i platiti kotizaciju za kurseve u organizaciji 2BI.

Kompanija 2BI nastavlja sa serijom kurseva Excela, kroz koje je prošlo preko 1500 učesnika iz više crnogorskih gradova.

Naredni kurs “Nauči Excel”, zakazan je za 28. i 29. septembar u Hotelu „Ramada“ u Podgorici. Cijena kotizacije iznosi 57,00 eura. Ukoliko kupite digitalnu ulaznicu u okviru aplikacije Digitalni Kiosk, dobićete je po promotivnoj cijeni od 37,00  eura. 

Dodatne infomacije o kursu možete naći na sajtu kompanije 2BI. https://www.2bi.me/jednostavniexcel.html 

Aplikaciju Digitalni Kiosk možete preuzeti za najpopularnije mobilne platforme iOS i Android.

IoS aplikacija: https://itunes.apple.com/us/app/digitalni-kiosk/id1404737856?mt=8 

Android aplikacija: https://play.google.com/store/apps/details?id=me.dvabi.digitalnikiosk

Kompanija 2BI na tržištu Crne Gore posluje od 2006. godine a danas je jedna od vodećih u  IT  sektoru sa preko 150 klijenata. Nastala je kao potreba tržišta za kompanijom koja će korišćenjem najnovijih IT rješenja, omogućiti svojim klijentima da poslovanje obavljaju efikasno i ekonomično, i na taj način postanu konkurentni.

Ocijeni:

1 2 3 4 5

2 (12 glasova)

Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu i "Vijesti online" se ne mogu smatrati odgovornim za napisano.

Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama. Ukoliko smatrate da se u ovom članku krši Kodeks novinara, prijavite Ombudsmanu.

Nije dozvoljeno postavljanje eksternih URL-ova u komentarima!

Ako imate neke primjedbe, sugestije ili komentare vezane za novi izgled i funkcionalnosti portala Vijesti, možete pisati na redizajn@vijesti.me.

Ako imate neke primjedbe, sugestije ili komentare vezane za PREMIUM sadržaj možete pisati na premium@vijesti.me.