BMW F 900 R

Dinamičan, progresivan, intuitivan

34520 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Voli Motors
Foto: Voli Motors

Čisti, moćni dizajn F 900 R prosto traži izazove. Ovaj dinamični roadster daje vam priliku da osjetite adrenalinske udare. F 900 R odgovara precizno i tačno. To znači da možete intuitivno uključiti njegovu snagu, i direktno se prepustiti uživanju u vožnji. F 900 R vas takođe u potpunosti podržava svojimm tehnologijama osvjetljenja, povezivanjem i sigurnošću - daleko više od ostalih.

Ne bojte se – on bi samo da se igra.

Voli Motors
foto: Voli Motors

Iza mišićavih pokreta F 900 R krije se čisto uživanje u vožnji. Njegove precizne ivice ističu atletsku liniju mašine poput napetih tetiva. Izgleda fokusirano, fino podešeno. Front je agresivan. Farovi i kokpit kompaktno su oslonjeni na upravljaču. Poput pesnica borca: pokriven i spreman za napad svake sekunde. Rezervoar je okrenut napred, pruža optimalnu raspodjelu mase i kratki rep. Kompaktni podni kraj izduva podržava ovaj oštar izgled.

Intuitivan, spontan i dinamičan - ne morate više čekati na zabavu. Jednostavno to prihvatite otvorenog srca. Dvocilindrični linijski motor velikog obrtnog momenta F 900 R isporučuje 4,500 do 8,500 rpm za 87 Nm. Upravo odgovarajući opseg za postizanje najveće zabave.

Voli Motors
foto: Voli Motors

F 900 R je dostupan u A2 varijanti sa 95 KS. Ova varijanta pogodna je za vozače sa A2 vozačkom. Uživajte u intuitivnom upravljanju F 900 R od početka.

Adaptivno prednje svjetlo kod F 900 R automatski se uključuje pod uglom nagiba od 7°. Zasebni djelovi LED prednjeg svjetla osiguravaju najbolju osvjetljenost unutrašnjeg dijela krivine. Za veći komfor i sigurnost u svakoj krivini.

Posjetite naš salon BMW MOTORRAD VOLI MOTORS , Josipa Broza 27, Stari Aerodrom , Podgorica

Voli Motors
foto: Voli Motors

Zapratite nas na @bmwmotorrad_crna_gora

020 652 880