• Piše: Jelena Jovanović, Radomir Petrić
  • Objavljeno: 16.02.2013 u 08:10
  • 75938 prikaza
  • 188 komentara

PUCAO ŠĆEPAN BUJIĆ?

Bar: Ubijena braća, osumnjičeni odavno poznat policiji

Na braću Dejana i Ljubomira Gojačanina prema informacijama iz policije, oko 20.30 časova pucao sugrađanin Šćepan Bujić (21), za kojim se intenzivno tragalo

Braća  Dejan i Ljubomir Gojačanin ubijeni su u vatrenom obračunu u centru Bara.

Na njih je, prema informacijama iz policije, oko 20.30 časova pucao sugrađanin Šćepan Bujić (21), za kojim se intenzivno tragalo.

Prema nezvaničnim inforamacijama, Bujić je ušao u bilijar klub “Mr Otto” i otvorio vatru na Gojačanine.

Obojicu je navodno pogodio u grudi.

Bujić je potom istrčao iz lokala, a nakon meteža, ranjenu braću posjetioci lokala odnijeli su do automobila Hitne pomoći.

Oni su nedugo zatim operisani u barskoj bolnici, ali za njih nije bilo spasa.

Iz policije, ali i niko od očevidaca, nije znao da kaže zašto je Bujić pucao na braću Gojačanin, koji su, kako tvrde mještani, važili za uzorne momke.

Ljubomir je bio fudbaler barskog Fudbalskog kluba “Hajduk”, a Dejan je radio kao konobar.

Nekoliko očevidaca saopštilo je da su čuli najmanje pet - šest pucnjeva i da je nakon toga nastala vriska.

Prije nekoliko godina policija je osujetila planiranje atentata na Bujića, zbog čega je uhapšena organizovana grupa, koja je na sudu oslobođena optužbi“Čula se vriska... Neko je tražio da se brzo donesu kese, jer su mladići ranjeni... Skoro odmah su tu našli saobraćajni policajci koji su utrčali uz stepenice, dok su gosti lokala pokušavali da izađu. Braća su onda iznijeta... Jedan je bio u nekom ćebetu”, kazao je “Vijestima” jedan od očevidaca.

“Vijestima” je iz barske policije rečeno da su od nekoliko gostiju lokala uzete izjave, da su svi inspektori angažovani na pronalaženju Bujića i da su blokirani prilazi gradu.

Šćepan Bujić akter je nekoliko vatrenih obračuna u Baru, a 2011. optužen je za pokušaj ubistva Alena Peročevića i Agrona Bedžetija.

Tada je bio u društvu oca Veselina Bujića, čije se ime često pojavljivalo na stupcima crne hronike.

Krajem decembra prošle godine, Šćepan Bujić je sa grupom Barana, navodno bez razloga, pretukao Podgoričane Filipa Bogdanovića i Ranka Đulića.

Njegov otac Veselin bio je akter brojnih kriminalnih okršaja još od kraja osamdesetih godina, kada je na njega prvi put pucano u Sutomoru.

Kasnije je Bujić više puta bio meta, ili je sam učestvovao u obračunu sa zavađenim barskim klanom.

Prije nekoliko godina policija je osujetila planiranje atentata na Bujića, zbog čega je uhapšena organizovana grupa, koja je na sudu oslobođena optužbi.

Ocijeni:

  • Trenutno 2.81/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Isprintaj:

Vezani članci:

Tagovi:

pucnjava Bar, Šćepan Bujić, Dejan Gojačanin, Ljubomir Gojačanin

slika slika