Uhapšena žena: Osumnjičena za posredovanje u vršenju prostitucije

M.S. je u policiji izjavila da je ona zbog teške materijalne situacije pristala da se posredstvom J.B. bavi prostitucijom, za šta joj je osumnjičena J.B. davala polovinu dogovorenog novca, te da se prostitucijom uglavnom bavila na teritorijama Podgorice i Kolašina

25383 pregleda 117 reakcija 16 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Podgorička policija uhapsila je žensku osobu kojoj se stavlja na teret krivično djelo posredovanje u vršenju prostitucije.

Kako su pojasnili, M.S. je zatečena na teritoriji Kolašina i provjerom je utvrđeno da je za njom raspisana lokalna potraga u Odjeljenju bezbjednosti Kotor zbog sumnje da je umješana u posredovanje u prostituciji.

"Nakon spovedene kriminalističke istrage kolašinska policija je došla do osnova sumnje da je J.B. (37) iz Republike Srbije počinila krivično djelo posredovanje u vršenju prostitucije na štetu M.S", kaže se u saopštenju policije.

Ona je, prema riječima policije u prethodmom periodu više puta na prostituciju podsticala oštećenu M.S.

M.S. je izjavila da je ona zbog teške materijalne situacije pristala da se posredstvom J.B. bavi prostitucijom, za šta joj je osumnjičena J.B. davala polovinu dogovorenog novca, te da se prostitucijom uglavnom bavila na teritorijama Podgorice i Kolašina.

"J.B. je locirana u Budvi i nju je budvanska policija sprovela u Centar bezbjednosti Podgorica. Od nje su prikupljena obavještenja u ovom centru i oduzet joj je telefon", kaže se u saopštenju UP.

Oni su dodali da je o događaju je obaviješten nadležni državni tužilac koji je naložio da se J.B. uhapsi zbog osnova sumnje da je izvršila krivično djelo posredovanje u vršenju prostitucije.

Bonus video: