Budva: Srpski državljanin uhapšen, pronađena marihuana, završio prekršajno 300 eura kazne

U proteklih mjesec izvršili su budvanski inspektori su preduzimajući aktivnosti na suzbijanju tzv. ulične prodaje opojnih droga, izvršili veliki broj akcija i uhapsili više osoba kojima se na teret stavlja na teret krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga

10884 pregleda 12 komentar(a)
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Kriminalistički inspektori budvanske policije za borbu protiv droge sinoć su u Budvi uhapsili srpskog državljanina D.Đ. (29) iz Aleksinca zbog sumnje da vrši uličnu distribuciju narkotika. Njega su inspektori presreli na ulici i pronadjeno je 12.5 grama opojne droge marihuana. On je uhapšen i priveden u stanivu policije.

Kako je Vijestima potvrđeno dežurni tužilac se izjasnio da nema elemenata krivičnog djela, već da se rafi o prekršaju. Srpski državljanin se branio da pronađena droga je bila za ličnu upotrebu.

On je danas saslušan u Sudu za prekršaje gdje mu je odredjena novčana kazna od 300 eura.

U proteklih mjesec izvršili su budvanski inspektori su preduzimajući aktivnosti na suzbijanju tzv. ulične prodaje opojnih droga, izvršili veliki broj akcija i uhapsili više osoba kojima se na teret stavlja na teret krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga .

Bonus video: