Herceg Novi: U toku policijskog časa 30 osoba zatečeno u lokalu, uhapšen vlasnik

U ugostiteljskom objektu zatečeni su aparati za igre na sreću, za koje nije postojala uredna dokumentacija, a stavljeni su u upotrebu, dok nije zatečena fiskalna kasa iako je služeno piće koje je naplaćivano

34610 pregleda 249 reakcija 23 komentar(a)
Herceg Novi, Foto: Shutterstock
Herceg Novi, Foto: Shutterstock

Policija je danas u Herceg Novom podnijela krivičnu prijavu Osnovnom državnom tužilaštvu Herceg Novi protiv S.P. (33) i uhapsila ga zbog sumnje da je izvršio krivično djelo nepostupanje po zdravstvenim propisima za suzbijanje opasne zarazne bolesti, saopšteno je iz Uprave policije.

"Sinoć oko 23.00 časa policija je u mjestu Topla izvršila kontrolu sportsko rekreativnog objekta u sklopu kojeg posluje ugostiteljski objekat čiji je vlasnik S.P. U ugostiteljskom objektu zatečeno je 29 lica kao i vlasnik objekta na koji način su prekršene propisane mjere u cilju suzbijanja pandemije Covid-19", navodi se u saopštenju.

Zbog sumnje da su izvršili isto krivično djelo, Uprava policije je saopštila da će protiv lica koja su zatečena u ovom objektu u vremenu kada je zabranjen izlazak iz objekta stanovanja podnijeti krivične prijave u redovnom postupku.

Oni su dodali da su u tom ugostiteljskom objektu zatečeni aparati za igre na sreću, za koje nije postojala uredna dokumentacija, a stavljeni su u upotrebu.

"Takođe, u objektu nije zatečena fiskalna kasa iako je služeno piće koje je naplaćivano. U odnosu na ove činjenice su u toku dalje kontrole poslovanja ovog ugostiteljskog objekta u saradnji sa nadležnim inspekcijama.", naveli su iz policije.

Oni su poručilu i da će službenici Centra bezbjednosti Herceg Novi u narednom periodu intezivirati kontrole poštovanja mjera u cilju suzbinjanja pandemije Covid-19.

Bonus video: