UP: Zbog krivičnih djela na području Bara odgovaraće pet osoba

Iz UP ističu da je krivična prijava podnijeta i protiv M.Š. (28) iz Bara zbog sumnje da je izvršio krivično djelo teška krađa, dodavši kako je iz kuće otuđio televizor i izvršio "premetačinu"

4143 pregleda 1 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Uprava policije
Ilustracija, Foto: Uprava policije

Barska policija je, preduzimajući aktivnosti iz svoje nadležnosti, protiv pet lica podnijela šest krivičnih prijava, navodi se u saopštenju Uprave policije (UP).

Prema njihovim riječima, zbog sumnje da je izvršio krivično djelo "krađa", policija je tužilaštvu podnijela krivičnu prijavu protiv A.B. (19) iz Bara.

Dodaju kako je on iz jednog vozila otuđio navigaciju.

Iz UP ističu da je krivična prijava podnijeta i protiv M.Š. (28) iz Bara zbog sumnje da je izvršio krivično djelo teška krađa, dodavši kako je iz kuće otuđio televizor i izvršio "premetačinu".

Prema navodima UP, Barska policija je kontrolom S.K. (40) pronašla pištolj marke M57 kalibra 7,62mm u ilegalnom posjedu, koji će kako dodaju krivično odgovarati za nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija.

"Postupajući po naredbi nadležnog sudije za istragu policija je izvršila pretres stana i drugoh prostorija koje koristi B.B. (45) iz Bara. Pretresom su pronađeni narkotici i pištoljska municija. Protiv B.B. službenici Centra bezbjednosti Bar su podnijeli krivičnu prijavu zbog sumnje da je izvršio dva krivična djela, nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija i krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga", navodi se u saopštenju.

Iz UP dodaju da zbog krivičnog djela teška tjelesna povreda učinjena na šteti M.M. krivično će odgovarati S.N. (23) iz Novog Sada.

Bonus video: