Katnić: Obukcioni nalaz i mišljenje pokazuju da smrt Bulatovića nije bila nasilna

Katnić je rekao i da je stepen sumnje izvjestan i da se uskoro može očekivati podizanje optužnice protiv osumnjičenih za planiranje likvidacije njega i njegovih saradnika, ali da i dalje rade na tom predmetu

15604 pregleda 6 komentar(a)
Katnić, Foto: Savo Prelević
Katnić, Foto: Savo Prelević

Glavni specijalni tužilac Milivoje Katnić rekao je danas da su dobili odbukcioni nalaz i mišljenje koji pokazuju da smrt nekadašnjeg agenta Agencije za nacionalnu bezbjednost (ANB) Luke Bulatovića nije bila nasilna, ali da će se nakon dodatnih rezultata donijeti odluka.

Katnić je to kazao na konferenciji za medije Specijalnog državnog tužilaštva (SDT) i Uprave policije (UP) na kojoj se predstavljaju podaci iz aktuelnih predmeta u nadležnosti SDT.

Katnić je dodao i da je stepen sumnje izvjestan i da se uskoro može očekivati podizanje optužnice protiv osumnjičenih za planiranje likvidacije njega i njegovih saradnika, ali da i dalje rade na tom predmetu.

"Da se pokaže mladim ljudima da nije za njih put - ulazak u kriminal i brza zarada, nego ono o čemu sam ranije govorio -luk, informacione tehnologije...", kazao je on.

Bonus video: