Bar: Prekršajna prijava protiv osobe osumnjičene da je prijetila glavnoj urednici portala Standard

"Sa događajem je upoznat tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Baru koji se izjasnio da se u radnjama V. S. ne stiču elementi krivičnog djela za koje se gonjenje preduzima po službenoj dužnosti"

13043 pregleda 1 komentar(a)
Bar (Ilustracija), Foto: Miljana Kljajić
Bar (Ilustracija), Foto: Miljana Kljajić

Policija je protiv V. S. iz Bara podnijela prekršajnu prijavu zbog sumnje da je prijetila glavnoj urednici portala Standard, Jasmini Muminović.

Iz Uprave policije je saopšteno da su barski policajci podnijeli prekršajnu prijavu protiv V. S. zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o javnom redu i miru, na štetu Muminovićeve.

"Naime, glavna urednica portala Standard, Jasmina Muminović, podnijela je policiji prijavu protiv V. S. zbog riječi uvredljive i prijeteće sadržine koje joj je pomenuta uputila putem jedne društvene mreže. Sa događajem je upoznat tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Baru koji se izjasnio da se u radnjama V. S. ne stiču elementi krivičnog djela za koje se gonjenje preduzima po službenoj dužnosti. Postupajući po predmetnoj prijavi, službenici barske policije su Sudu za prekršaje u Baru protiv V. S. podnijeli prekršajnu prijavu zbog počnjenih prekršaja iz člana 7 i 8 Zakona o javnom redu i miru", piše u saopštenju UP.

Bonus video: