Bečić i Šaranović: Visoka posvećenost u borbi protiv organizovanog kriminala

Šaranović istakao da hapšenje Krstovića jasno pokazuje da "naše službe djeluju odlučno i bez kompromisa u suočavanju sa organizovanim kriminalom". Bečić je istakao da je ovo još jedna hrabra i odlučna akcija, koja je rezultirala hapšenjem jednog od bjegunaca od pravde

16211 pregleda 29 reakcija 20 komentar(a)
Šaranović i Bečić, Foto: Gov.me
Šaranović i Bečić, Foto: Gov.me

Policijsku akciju hapšenja Igora Krstovića, kojom je rukovodio pomoćnik direktora Uprave policije, Lazar Šćepanović, pohvalili su ministar unutrašnjih poslova Danilo Šaranović i potpredsjednik Vlade Aleksa Bečić.

"Uspješno lociranje i hapšenje međunarodno traženog visokorangiranog člana kriminalnog klana, rezultat je izuzetne saradnje i profesionalnosti službenika Sektora za borbu protiv kriminala i Odjeljenja bezbjednosti Budva, uz podršku Specijalnog policijskog odjeljenja. Ovo hapšenje pokazuje visoku posvećenost i efikasnost naših službi u borbi protiv organizovanog kriminala", poručio je Šaranović.

On je istakao da to hapšenje jasno pokazuje da "naše službe djeluju odlučno i bez kompromisa u suočavanju sa organizovanim kriminalom. Naš cilj je stvaranje sigurnog okruženja za sve građane, a ovakve akcije su ključne u ostvarivanju tog cilja".

"Želim da pohvalim sve službenike koji su učestvovali u ovoj operaciji. Njihova hrabrost, odlučnost i profesionalizam su temelj na kojem gradimo bezbjedniju budućnost. Nastavljamo sa intenzivnim aktivnostima, usmjeravajući se primarno na neutralizaciju djelovanja organizovanih kriminalnih grupa, njihovih vođa i pojedinaca povezanih sa njima, bez obzira na njihovu veličinu, naziv ili uticaj. Naša poruka kriminalnim strukturama je jasna: nećemo odustati od naše namjere da zaštitimo pravdu i bezbjednost naših građana", saopštio je Šaranović.

Bečić je istakao da je ovo još jedna hrabra i odlučna akcija, koja je rezultirala hapšenjem jednog od bjegunaca od pravde:

"Koji slovi za visokorangiranog pripadnika jednog od kriminalnih klanova".

"Bezbjednosni sektor pokazuje na svakom koraku svoju snagu i riješenost države, tako da je poruka vrlo jasna svim bjeguncima od pravde i učiniocima krivičnih djela. Gdje god bili, kako god se zvali i kom god klanu pripadali, ruka pravde će vas stići jer više nema igranja sa državom. Uz sve izazove i opstrukcije, nastavljamo sa odličnim rezultatima i brojnim akcijama bezbjednosnog sektora, ponosan i zahvalan brojnim časnim i hrabrim službenicima bezbjednosnih struktura koji i večerašnjom i brojnim drugim akcijama pokazuju kako se služi državi i bori protiv organizovanog kriminala", poručio je koordinator Biroa za operativn koordinaciju organa obavještajno bezbjednosnog sektora .

Bonus video: