Kolašin: Vozač uhapšen nakon što je oborio pješaka

"Š.V. je navedeno krivično djelo izvršio na način što je, vozilom kojim je upravljao, ostvario kontakt sa pješakom kojeg je oborio na tlo. Oštećeni je, nakon ukazane ljekarske pomoći u Kolašinu, transportovan u Klinički centar Crne Gore, gdje su mu konstatovane teške tjelesne povrede", navodi se u saopštenju policije

7796 pregleda 6 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Jedna osoba uhapšena je u Kolašinu zbog ugrožavanja javnog saobraćaja, nakon što je oborila jednog pješaka, saopšteno je iz Uprave policije.

"Policijski službenici Odjeljenja bezbjednosti Kolašin, lišili su slobode Š.V. (32) zbog sumnje da je izvršio krivično djelo teška djela protiv bezbjednosti javnog saobraćaja u vezi sa krivičnim djelom ugrožavanje javnog saobraćaja.

Naime, Š.V. je navedeno krivično djelo izvršio na način što je, vozilom kojim je upravljao, ostvario kontakt sa pješakom kojeg je oborio na tlo. Oštećeni je, nakon ukazane ljekarske pomoći u Kolašinu, transportovan u Klinički centar Crne Gore, gdje su mu konstatovane teške tjelesne povrede", navodi se u saopštenju.

Sa navedenim događajem upoznat je tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Kolašinu koji je kvalifikovao navedeno krivično djelo, saopštili su iz policije.

Bonus video: