Bijelo Polje: Nemša Omerhodžić najuspješnija žena iz oblasti preduzetništva

Nagrada se dodjeljuje, već 16 godina u više kategorija za najuspješnije žene iz oblasti preduzetništva, medicine, politike, prosvjete, umjetnosti, turizma, ugostiteljstva, mode i filma
386 pregleda 7 komentar(a)
Nemša Omerhodžić, Foto: Privatna arhiva
Nemša Omerhodžić, Foto: Privatna arhiva
Ažurirano: 23.11.2016. 13:22h

Uspješna preduzetnica a odnedavno potpredsjednica Opštine Bijelo Polje Nemša Omerhodžić dobitnica je nagrade za najuspješniju ženu iz oblasti preduzetništva. Omerhodžić je nagrada uručena u petak u hotelu "Zlatnik" na tradicionalnom takmičenju "Naj žena 21. vijeka“, koje je organizovala Agencija Airli- Nivo iz Beograda.

Nagrada se dodjeljuje, već 16 godina u više kategorija za najuspješnije žene iz oblasti preduzetništva, medicine, politike, prosvjete, umjetnosti, turizma, ugostiteljstva, mode i filma.

Omerhodžić je nagradu, koja je regionalnog karaktera osvojila za doprinos razvoju ženskog preduzetništva, kao i za regionalno umrežavanje preduzetnica.

"Ova nagrada je za mene, u godini preduzetništva, ocjena svega što sam do sada radila na ovom polju. Ona istovremeno predstavlja i javno priznanje za moj dosadašnji vrijedan rad, kao i podsticaj za još bolje i uspješnije buduće angažovanje, a njena dodjela dokaz je da su društvu potrebni vrijedni ljudi koji punu pažnju posvećuju ekonomiji, a posebno ženskom preduzetništvu", kazala je Omerhodžić prilikom uručenja ove nagrade.

Bonus video: