Postavljaju saobraćajnu signalizacija kod OŠ "Dušan Bojović" u Župi nikšićkoj

"Zadovoljni smo što su nadležni organi prepoznali društveni interes i što će realizacija naše inicijative doprinijeti većoj bezbjednosti građana", kazao je Ivan Đurović, izvršni direktor NVO "Zagrad Montenegra"
63 pregleda 0 komentar(a)
OŠ Dušan Bojović, Foto: NVO Zagrad Montenegro
OŠ Dušan Bojović, Foto: NVO Zagrad Montenegro
Ažurirano: 18.07.2016. 09:10h

U blizini područnog odjeljenja OŠ "Dušan Bojović", u selu Zagrad, u Župi nikšićkoj, uskoro će biti postavljena odgovarajuća saobraćajna signalizacija - znaci i usporivači brzine.

NVO "Zagrad Montenegro" je prošlog mjeseca Centru bezbjednosti i Komunalnoj policiji poslala zahtjev za postavljanje odgovarajuće signalizacije uz obrazloženje da je zbog velike frekventnosti saobraćaja, nesavjesnih vozača, kao i onih koji ne poznaju dovoljno taj do puta ugrožena bezbjednost kako učenika, tako i svih učesnika u saobraćaju.

Pomenutu inicijativu prihvatili su Centar bezbjednosti i opštinski Sekretarijat za komunalne poslove, saobraćaj i vode.

"Rečeno nam je da će se uskoro pristupiti postavljanju sabraćane signalizacije na dionici puta nadomak područne ustanove OŠ "Dušan Bojović". Veoma smo zadovoljni što su nadležni organi prepoznali društveni interes i što će realizacija naše inicijative doprinijeti većoj bezbjednosti građana", kazao je Ivan Đurović, izvršni direktor NVO "Zagrad Montenegra".

Bonus video: