Nude i parcele kraj SC "Morača"

U ponudi su i dvije parcele na obali rijeke Morače - južni dio” - izmjene i dopune, za sport i rekreaciju, površine 21.100 kvadrata
51 pregleda 0 komentar(a)
Rekreativna zona kod SC Morača, Foto: Luka Zeković
Rekreativna zona kod SC Morača, Foto: Luka Zeković
Ažurirano: 06.03.2018. 17:14h

Glavni grad je odredio 1.474.489 kvadrata zemljišta koje može biti predmet raspolaganja u ovoj godini zbog izgradnje objekata koji su predviđeni planskom dokumentacijom.

Odlukom, o kojoj će se odbornici izjasniti 16.marta, obuhvaćeno je 29 urbanističkih parcela, ukupne površine 174.703 metara kvadratnih, u zahvatu DUP-a “Agroindustrijska zona”. Parcele su namijenjene za malu privredu i trgovinu, mlinsko-pekarsku industriju, skladišta, hladnjače i druge namjene.

Predmet raspolaganja su i tri urbanističke parcele za industriju i skladišta, ukupne površine 34.880 kvadrata, u zahvatu DUP-a “Industrijska zona - Kombinat aluminijuma” - izmjene i dopune za koridor južne obilaznice, kao i parcela, površine 273.413 kvadrata, za EXPO centar.

U zahvatu DUP- a “Industrijska zona A” - izmjene i dopune su u ponudi pet parcela, površine 460.782 kvadrata, namijenjene za komercijalne sadržaje i hotel, dvije parcele, površine 497.147 kvadrata, predviđene za trkačku stazu i kamping, kao i četiri parcele, površine 48.344 kvadrata, namijenjene za izložbene salone.

U ponudi su i dvije parcele u zahvatu DUP- a “Rekreativno-kulturna zona na obali rijeke Morače-južni dio” - izmjene i dopune, za sport i rekreaciju, površine 21.100 kvadrata.

Predmet raspolaganja su i devet urbanističkih parcela, površine 28.078 kvadrata i parcela od 17.306 kvadrata u zahvatu DUP-a “Servisno- skladišna zona” - izmjene i dopune.

U zahvatu DUP- a “Konik- Stari aerodrom III” su u ponudi urbanističke parcele broj 24 do 29, 40a, 41 do 45, za gradnju stambeno-poslovnih objekata, urbanističke parcele broj 33, 34, 35, 36 i 39, namijenjene za poslovne objekte i 16 urbanističkih parcela, namijenjenih za porodično stanovanje tipa vila, ukupne površine 35.795 kvadrata.

Grad je stavio na raspolaganje i tri parcele, namijenjene za diplomatsko-rezidencijalne objekte, u zahvatu DUP- a “Spomen-park Kruševac- Zona A i E” - izmjene i dopune, parcele od 2.634 kvadrata za gradnju pijace u zahvatu DUP– a “Prvoborac” - izmjene i dopune, kao i dvije parcele za poslovne objekte i stanovanje, u zahvatu DUP-a “Blok 5” - dio- izmjene i dopune.

U ponudi su i tri urbanističke parcele za kolektivno stanovanje sa djelatnostima, u zahvatu DUP-a „Konik - Stari aerodrom“ - izmjene dopune, dvije parcele za poslovanje u zahvatu DUP-a “Zlatica B” - izmjene i dopune i parcela od 928 kvadrata u zahvatu DUP-a “Donja Gorica” - Izmjene i dopune - koridor Cetinjskog puta i južne obilaznice.

Predmet raspolaganja je i parcela od 428 kvadrata za individualno stanovanje, u zahvatu DUP-a “Konik - Sanacioni plan” - izmjene i dopune, deset parcela za individualno stanovanje u zahvatu DUP-a “Konik - Stari aerodrom”- izmjene i dopune i parcele broj 5-3, 3–17 i 3-18, za djelatnosti sa stanovanjem, u zahvatu DUP-a “Prvoborac” - izmjene i dopune.

U ponudi su i pet urbanističkih parcela u zahvatu DUP-a “Zagorič 1 - dio zone A” - izmjene i dopune, ukupne površine 3.894 kvadrata za ekskluzivno stanovanje/diplomatsko naselje, kao i šest parcela u zahvatu DUP-a “Zagorič 2“ - izmjene i dopune za individualno stanovanje....

Bonus video: