E-Vijesti: Zašto i kako

Projekat E-Vijesti, odnosno elektronska verzija štampanog izdanja kombinuje dvije uspješne priče - dobro poznate novine u kome se nalaze najbolje, najvažnije i najfinije obrađene informacije, analize i kolumne u online okruženju gdje smo praktično od početka daleko najuspješniji
8212 pregleda 1 komentar(a)
E-Vijesti
E-Vijesti
Ažurirano: 13.04.2020. 13:38h

Dragi čitaoci,

Štampano izdanje „Vijesti“ je počelo svoj život prije skoro 23 godine, a portal „Vijesti“ će naredne godine obilježiti deset godina svog online postojanja.

Projekat E-Vijesti, odnosno elektronska verzija štampanog izdanja kombinuje dvije uspješne priče - dobro poznate novine u kome se nalaze najbolje, najvažnije i najfinije obrađene informacije, analize i kolumne u online okruženju gdje smo praktično od početka daleko najuspješniji.

O tome govore i brojke - više od sedam hiljada dnevnih izdanja “Vijesti” je do sada stiglo na kioske, a portal je u martu posjetilo preko dva miliona jedinstvenih korisnika.

Sva istraživanja pokazuju da su pored neupitne popularnosti i čitanosti, “Vijesti” i medij od najvećeg povjerenja svojih čitalaca.

Zato smo u trenutku kada je pouzdana informacija i zaštita javnog interesa bitnija nego ikada, odlučili da pokrenemo E-Vijesti kako bi naši čitaoci mogli odmah da dobiju sve informacije iz štampanog izdanja, ne remeteći već ustaljenu dinamiku našeg online izdanja.

Uvodimo i virtuelnu verziju jutarnjeg iščitavanja dnevne štampe, a vjerujem da ćemo posao olakšati i medijskim profesionalcima kojima ćemo uštedjeti vrijeme i napor da naprave dnevni pregled najbitnijih stvari.

Vjerujemo da ćemo ovim izdanjem produbiti vezu između redakcije i publike, jer samo podrškom čitalaca možemo opstati sa uređivačkom politikom koja je, prije svega, u službi javnog interesa.

Ovo je naš model otvorenog i nezavisnog novinarstva.

Kako

Tehnička procedura za prijavu na E-Vijesti je krajnje jednostavna.

Klikom na OVAJ LINK ili upitom na e-mail adresu onlineizdanje@vijesti.me ulazite u proceduru registracije koja traje manje od minut, jer samo treba da upišete svoju e-mail adresu i ime i prezime.

Od tog trenutka ste pretplaćeni i dnevnom izdanju možete pristupati preko linka koji dobijete nakon što završite registraciju.

O svim narednim koracima ćemo vas blagovremeno obavještavati jer planiramo da obogatimo izdanje, a do tada - uživajte BESPLATNO u novom formatu vaših “Vijesti”.

Bonus video: