SDP: TV Vijesti dala veliki pečat objektivnom sagledavanju političkih i društvenih procesa u Crnoj Gori

"Uvjereni smo da će vaša medijska kuća nastaviti da doprinosi jačanju demokratskih procesa, prava na tačnu i pravovremenu informaciju, a time i snaženju građanske svijesti i političke kulture u Crnoj Gori", kazali su iz SDP-a
404 pregleda 1 komentar(a)
TV Vijesti, Foto: TV Vijesti
TV Vijesti, Foto: TV Vijesti

Socijaldemokratska partija čestita Televiziji Vijesti 12 godina postojanja na medijskoj sceni Crne Gore tokom kojih je, kako je saopšteno iz ove partije, dala veliki pečat principima profesionalnog izvještavanja, doprinoseći na taj način objektivnom sagledavanju političkih i društvenih procesa u našoj državi.

"Slobodni mediji su žila kucavica svake demokratije i takvi mediji moraju biti korektiv političko-društvenih procesa koji za cilj imaju istinu i pravo građanina da zna. U Crnoj Gori stanje na području slobode medija se iz godine u godinu pogoršava, što posebno otežava rad i djelovanje svih onih medija koji kritički, ali istovremeno i profesionalno, obavljaju svoj posao. Uvjereni smo da će vaša medijska kuća nastaviti da doprinosi jačanju demokratskih procesa, prava na tačnu i pravovremenu informaciju, a time i snaženju građanske svijesti i političke kulture u Crnoj Gori", kazali su iz SDP-a.

Bonus video: