Tomić: Vozač nije uspio da izbjegne auto, prošli smo horor

"Imali smo neku sreću u nesreći da se nijesmo prevrtali nego samo proklizali niz provaliju", rekao je Tomić

45442 pregleda 13 komentar(a)
Tomić, Foto: Svetlana Mandić
Tomić, Foto: Svetlana Mandić

Spasoje Tomić, putnik u autobusu koji se ranije danas sudario sa autom na putu Danilovgrad-Nikšić i nakon toga sletio niz provaliju, prošao je sa lakšim povredama.

"Vozač je vozio zaista fino, brzina je bila prilagođena. Odjednom smo vidjeli auto koje je izletjelo ispred nas praktično iz suprotne trake. Vozač nije uspio nikako da ga izbjegne, udario je u auto i mi smo sletjeli niz provaliju. Imali smo neku sreću u nesreći da se nijesmo prevrtali nego samo proklizali niz provaliju. Nažalost, koliko sam vidio dvije djevojke su izgubile zivot i to je za sve nas bio veliki šok. Prošli smo jedan slobodno mogu reći horor. Činilo nam se da je to proklizavanje trajalo čitavu vječnost, a možda nije ni trajalo deset sekundi", kazao je Tomić i izrazio nadu da će se svi putnici brzo oporaviti bez nekih posljedica.

Dvije ženske osobe, J. J. (42) iz Danilovgrada i M. V. (46) iz Nikšića poginule su, a 26 osoba je povrijeđeno oko 8 sati i 20 minuta na magistralnom putu Danilovgrad - Nikšić, u sudaru autobusa i automobila, u mjestu Cerovo, nadomak Bogetića.

Bonus video: