Franca sjutra otvara Supermarket u Sutomoru

U pitanju je moderno uređen maloprodajni objekat sa parkingom u skladu sa najvišim standardima u trgovini sa široko odabranim asortimanom svih potrebih namirnica

4385 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Franca
Foto: Franca

Kompanija Franca Marketi nastavlja sa širenjem svoje maloprodajne mreže i to sa otvaranjem Supermarketa Franca u Sutomoru, čime će broj Franca marketa u Crnoj Gori porasti na 63.

Na površini od 400m² prodajnog prostora preko puta gradske pijace, sjutra od 9h počinje sa radom Supermarket Franca, bogato opremljen proizvodima poznatih domaćih i stranih proizvođača.

U pitanju je moderno uređen maloprodajni objekat sa parkingom u skladu sa najvišim standardima u trgovini sa široko odabranim asortimanom svih potrebih namirnica.

Moderno uređen supermarket u kojem je zastupljeno svježe meso i delikates, pekarica, toploteka, svježe voće i povrće, kao i veliki izbor artikala široke potrošnje i hemije.

Kao i uvijek kada otvaramo nove maloprodajne objekte potrošače očekuju pokloni i popusti, shodno tome za potrošače u Sutomoru pripremili smo brojna iznenađenja i popuste.

1. i 2 .juna poklanjamo po 200 poklon paketa za prvih 200 kupca, dok 3.juna vas pored 100 poklon paketa očekuje i 10% popusta na sve artikle.

foto: Franca

FRANCA MALOPRODAJNI LANAC U NAJVEĆEM BROJU OPŠTINA U CRNOJ GORI

Zahvaljujući povjerenju potrošača uspješno poslujemo u skoro svim opštinama u Crnoj Gori.Nastavljamo sa širenjem maloprodajne mreže kroz pažljivo odabran asortiman proizvoda sa najboljim odnosom cijene i kvaliteta.

foto: Franca

POSJETITE NAS SJUTRA NA NOVOJ LOKACIJI U SUTOMORU.