Kolašin: Bulatović ugostio dobitnike diplome "Luča"

Ove godine diplomu "Luča“ u OŠ "Risto Manojlović“ dobili su Jelena Miladinović, Nađa Grdinić, Antonije Bulatović, Vuk Braunović i Marija Dožić. Najbolji maturanti SMŠ „Braća Selić“ su Luka Vlahović, Jana Rakočević, Mia Drašković, Neda Miletić, Petar Miladinović, Pavle Bazović, Aleksandar Vukanić, Milica Perišić i Anastasija Vujisić

1075 pregleda 1 komentar(a)
Bulatović sa najboljim đacima, Foto: Dragana Šćepanović
Bulatović sa najboljim đacima, Foto: Dragana Šćepanović

Predsjednik Opštine Milosav Bulatović sa saradnicama ugostio je dobitnice i dobitnike diplome "Luča" iz kolašinskih osnovne i srednje škole. On je najbolje đake, u ime Opština, nagradio sa po 100 eura i knjigom.

"Vi, na najbolji način, promovišete našu sredinu. Potrebno je da vas u svemu podržimo i tako će biti. Vjerujemo da nećete zaboraviti da ste odavde potekli i nadamo se da ćete se vratiti svom rodnom gradu. Smatramo da se za to stavraju bolje okolnosti. U vrijeme kad završite studije ovdje će biti mnogo više šansi za vaše lično i profesionalno napredovanje. Vjerujemo da ćete tokom svojih studija, zahvaljujući budućem auto putu, moći i da živite u rodnom gradu“, kazao je Bulatović "lučonošama".

Ove godine diplomu "Luča“ u OŠ "Risto Manojlović“ dobili su Jelena Miladinović, Nađa Grdinić, Antonije Bulatović, Vuk Braunović i Marija Dožić. Najbolji maturanti SMŠ „Braća Selić“ su Luka Vlahović, Jana Rakočević, Mia Drašković, Neda Miletić, Petar Miladinović, Pavle Bazović, Aleksandar Vukanić, Milica Perišić i Anastasija Vujisić.

Bonus video: