Mugoša: Zašto Carević ne ode u bolnicu da vidi ljude na respiratoru, sa kiseonikom...

Mugoša je kazao da se osjetio povrijeđenim i postiđenim

39301 pregleda 931 reakcija 59 komentar(a)
Mugoša, Foto: PR Centar
Mugoša, Foto: PR Centar

Direktor Instituta za javno zdravlje Crne Gore (IJZCG), Boban Mugoša, kazao je da je dva puta pročitao izjavu Marka Carevića koji je ranije danas kazao da se "javljaju građani pogotovo sa sjevera da im se daje po 200 eura da prihvate da imaju koronu u samoizloaciji, a 500 eura da leže tamo po nekim njihovim bolnicama".

Carevića je 11. juna nova odbornička većina predvođena Demokratskom partijom socijalista (DPS) smijenila sa mjesta gradonačelnika Budve.

Mugoša je na konferenciji za medije Nacionalnog koordinacionog tijela za zarazne bolesti (NKT) rekao da nije mogao da vjeruje to što je pročitao.

On je dodao da se osjetio povrijeđenim i postiđenim.

"Upitao sam se zašto gospodin ne ode u Berane, ode u bolnicu, vidi one ljude koji tamo leže, vidi one na respiratoru, one sa kiseonikom, sretne se sa roditeljima, djecom, braćom preminulih, i njima to ispriča. Onda bih volio da čujem kakvu će izjavu da da. Volio bih da čujem od njega šta misli kako se mi svi osjećamo koji vidimo sve ovo svojim očima, a on tako nešto izjavi. Međutim, u Crnoj Gori očito je i to moguće. Ne znam šta bih vam rekao", poručio je Mugoša.

Bonus video: