Bulajić: Nadao sam se da Koprivici činjenice i istina nešto znače

"Možda je u njegovom svijetu stvarno moguće očiglednim lažima dobiti političke poene", kazao je direktor City Groove festivala

4587 pregleda 43 reakcija 3 komentar(a)
Sa jednog od izdanja City Groove festivala, Foto: Filip Roganović
Sa jednog od izdanja City Groove festivala, Foto: Filip Roganović

Direktor City Groove festivala, Dragan Bulajić, kazao je da je očekivao izvinjenje od potpredsjednika Demokrata, Moma Koprivice, istakavši da nije tačno ništa od onoga što je Koprivica iznio u vezi festivala i njega lično.

"Gospodin političar Koprivica, poslije sijaset dokazanih laži koje je izgovorio u prošlom obraćanju, nastavlja s novima. Najmanje što sam mogao očekivati od jednog mladog čovjeka je izvinjenje, kad je već i sam uvidio da nije tačno ništa od onoga što je iznio i za City Groove festival i za mene lično. Nažalost, on vjeruje da su laži dozvoljene za postizanje nekog političkog cilja, vjerujući da će mnogo puta izgovorena laž postati istina. Tužno za jednog mladog čovjeka, od koga bi se očekivalo da mu je draga politička korist, ali da mu je draža istina. Očigledno je nesvjestan da živimo u 21. vijeku, te da se uz malo truda i informatičkog znanja sve može provjeriti. Zaboravlja i da živimo u Crnoj Gori, đe se svi poznajemo i skoro svakodnevno sretamo", stoji u Bulajićevom reagovanju.

Koprivica se, kako dodaje, mogao konsultovati i sa starijim kolegama, "koje su imali uspješnu saradnju sa našom kompanijom."

"Pokušao sam mu argumentima i činjenicama polazati da je pogriješio i da je pogrešno informisan, nadajući se da mu činjenice i istina nešto znače. Očigledno sam pogriješio. Možda je u njegovom svijetu stvarno moguće očiglednim lažima dobiti političke poene. Meni ga je zbog toga iskreno žao, jer nije njemu lako suočiti se sam sa sobom. “Uvijek ista priča” - Dž. Štulić", zaključuje Bulajić.

Bonus video: