Brajović: Crna Gora se ponosi herojskom istorijom Mojkovca

"Zajedničkim angažovanjem države, lokalne uprave i stanovnika Mojkovca, ostvaren je vidljiv napredak u oblasti turizma, poljoprivrede, malog i srednjeg preduzetništva, zaštite životne sredine", kazao je predsjednik parlamenta

1074 pregleda 184 reakcija 12 komentar(a)
Brajović, Foto: Skupstina.me
Brajović, Foto: Skupstina.me

Predsjednik Skupštine Crne Gore Ivan Brajović čestitao je lokalnom rukovodstvu i svim građanima Mojkovca Dan te opštine, koji se obilježava 13. avgusta.

„Crna Gora se ponosi herojskom istorijom Mojkovca, a današnje generacije Mojkovčana posvećenim doprinosom NATO i evropskom putu Crne Gore pokazuju da su dostojni svojih slavnih predaka", naveo je Brajović.

Zajedničkim angažovanjem države, lokalne uprave i stanovnika Mojkovca, dodaje, ostvaren je vidljiv napredak u oblasti turizma, poljoprivrede, malog i srednjeg preduzetništva, zaštite životne sredine.

"Sve razgranatija infrastrukturna mreža sa kapitalnim projektom auto-puta Bar-Boljare, stvoriće prilike za planiranje i realizaciju projekata iz mnogih oblasti od interesovanja stanovnika Mojkovca, u prilog njihovom ličnom i razvoju države Crne Gore. Uvjeren sam da ćemo u periodu pred nama svjedočiti daljoj ubrzanoj modernizaciji Mojkovca, koji će biti sve poželjnije mjesto za ugodan život njegovih stanovnika svih generacija. Čestitam Dan opštine Mojkovac uz želje za dobro zdravlje građana i opšti napredak", stoji u čestitki predsjednika parlamenta.

Bonus video: