Bečić: Pozivam mlade da budućnost uzmu u svoje ruke i 30. avgusta glasaju za promjene

"U nadi da ćemo sledeći 12. avgust dočekati u slobodnoj, modernoj i ekonomski snažnoj državi, još jednom svim mladim ljudima čestitam Dan mladih, dok ćemo 30. avgust proslavljati kao Dan pomirenja", kazao je Bečić

1876 pregleda 14 komentar(a)
Bečić
Bečić

Lider koalicije "Mir je naša nacija", Aleksa Bečić je u ime koalicije i u svoje ime, svim mladim ljudima u Crnoj Gori čestitao Dan mladih. "Da smo koalicija čiju okosnicu čine mladi, obrazovani i sposobni ljudi, pokazali smo i svojom poslaničkom listom, na kojoj je više od 40% mladih. Crna Gora se poslednjih godina suočava sa, možemo reći, jednim od najvećih problema – masovnim odlaskom mladih ljudi iz naše zemlje, i to onda kada mogu da pruže najveći doprinos društvu. Uzrok tome je politika DPS vlasti koja je, umjesto da vodi računa o interesima mladih, na prvo mjesto stavljala lične interese, interese tajkuna i bjelosvjetskih kriminalaca", rekao je Bečić.

Kaže da je takva politika dovela do toga da mladi ljudi, naročito oni sa fakultetskim diplomama, ne mogu u svojoj državi naći posao od kojeg bi živjeli životom dostojnim čovjeka. "Razorena ekonomija, endemska korupcija, organizovani kriminal i nemogućnost zaposlenja naprosto tjeraju mlade ljude iz Crne Gore, a svemu tome uzrok je naopaka politika dosadašnje vlasti. Upravo iz tog razloga moramo promijeniti vlast i početi da moralno i ekonomski obnavljamo Crnu Goru. Stoga bih, iskoristivši povod obraćanja, pozvao sve mlade ljude da budućnost uzmu u svoje ruke i 30. avgusta glasaju za promjene koje će svima donijeti dobro. U nadi da ćemo sledeći 12. avgust dočekati u slobodnoj, modernoj i ekonomski snažnoj državi, još jednom svim mladim ljudima čestitam Dan mladih, dok ćemo 30. avgust proslavljati kao Dan pomirenja", kazao je Bečić.

Bonus video: