Od sada platite i račune firme Ulazi Podgorice!

Aplikaciju Digitalni Kiosk možete pronaći na Google Play i Apple Store prodavnicama

23267 pregleda 71 reakcija 0 komentar(a)
Digitalni kiosk, Foto: Digitalni Kiosk
Digitalni kiosk, Foto: Digitalni Kiosk

Prateći potrebe naših korisnika izvršili smo niz poboljšanja i uveli nove usluge. Oko sedam hiljada korisnika usluga održavanja ulaza i zgrada naših partnera - Ulazi Podgorice koji imaju svoje podružnice u Baru, Budvi, Herceg Novom i Kolašinu, od skoro mogu platiti mjesečne račune mobilnom aplikacijom Digitalni kiosk. Plaćanje je vrlo jednostavno, skeniranjem QR koda .

Takođe, update aplikacije donosi i:

  • plaćanje sms parkinga za Ulcinj
  • provjeru pri kucanju poziva na broj po modulu 97 za EPCG i još neke operatere
  • za korisnike aplikacije preko Android uređaja, promijenjeno je prikazivanje PDF potvrda
  • omogućeno je brisanje svih kartica u bilo kom trenutku
  • olakšano je kucanje imena sa kartice, dodato objašnjenje za alias kartice, unaprijeđena promjena jezika aplikacije itd

Kako da platite račune putem aplikacije?

Digitalni Kiosk vam omogućava da sa vašeg mobilnog telefona platite širok spektar usluga koje svakodnevno koristite: račun za utrošenu električnu energiju, račune svih provajdera interneta i kablovske televizije, kao i fiksne i mobilne telefonije u Crnoj Gori, račun Čistoće i Vodovoda i kanalizacije za sve gradove u Crnoj Gori, premije za osiguranje kod Uniqa i Sava osiguranja, kao i mjesečne račune za firmu Ulazi (Podgorica, Bar, Budva, Herceg Novi i Kolašin). Takođe, možete dopuniti pripejd račun za sva tri mobilna operatera.

Dovoljno je da skenirate QR kod sa računa koji ih imaju, dok za one koji nemaju QR kod, unesete poziv na broj sa računa i cifru koju želite da uplatite a zatim potvrdite uplatu. Plaćanje računa od sada možete obaviti bez čekanja u redu, a cio proces traje manje od jednog minuta čime štedite svoje vrijeme i novac.

foto: Digitalni kiosk

Bezbjednost na prvom mjestu

Aplikacija Digitalni Kiosk koristi najsavremenije protokole za bezbjedno plaćanje čime je zadobila povjerenje svojih partnera CKB banke i kompanije Mastercard.

Aplikaciju Digitalni Kiosk možete pronaći na Google Play i Apple Store prodavnicama.

Nakon što instalirate aplikaciju i registrujete svoju platnu karticu (bez obzira koja je banka izdavalac kartice), možete odmah početi sa plaćanjem neke od brojnih usluga koje aplikacija nudi.

Aplikaciju Digitalni Kiosk možete preuzeti za najpopularnije mobilne platforme iOS i Android:

• iOS Aplikacija: https://itunes.apple.com/us/app/digitalni-kiosk/id1404737856?mt=8

•Android aplikacija: https://play.google.com/store/apps/details?id=me.dvabi.digitalnikiosk