Borovinić Bojović: Stanje mitropolita Amfilohija stabilno

"Niko ne može sa sigurnošću da kaže šta će se dešavati narednih dana ali ono što je u ovom trenutku jedina tačna informacija da oporavak mitropolita Amfilohija od koronavirusa i upale pluća koja je ona izazvala ide redovnom putem”.

7318 pregleda 14 komentar(a)
Mitropolit crnogorsko-primorski Amfilohije, Foto: Boris Pejović
Mitropolit crnogorsko-primorski Amfilohije, Foto: Boris Pejović

Zdravstveno stanje mitropolita Amfilohija i večeras je stabilno a vitalni parametri su uredni, kazala je načelnica pulmološke klinike KCCG Jelena Borovinić Bojović za sajt MCP.

“Upravo sam obavila redovnu vizitu i još jednom se uvjerila da je Mitropolit stabilan, sa dobrom saturacijom, da nema povišenu tjelesnu temperaturu, i da je pritisak i srce u redu”, rekla je dr Borovinić Bojović istakavši da, ”niko ne može sa sigurnošću da kaže šta će se dešavati narednih dana ali ono što je u ovom trenutku jedina tačna informacija da oporavak mitropolita Amfilohija od koronavirusa i upale pluća koja je ona izazvala ide redovnom putem”.

Kako se navodi na sajtu MCP, doktorka je zamolila medije da ne plasiraju neprovjerene informacije već da se informišu isključivo putem zvaničnih glasila Mitropolije sa kojima su u redovnoj komunikaciji.

Bonus video: