Cetinjski ugostitelji blokirali kružni tok: Sa pravom se pitamo zašto nam ugrožavate pravo na rad...

Kako su predstavnici ugostitelja kazali za RTV Cetinje, ukoliko NKT do sjutra ne preispita svoju odluku, blokade će uslijediti svake večeri od 19 do 21 sat

35708 pregleda 75 reakcija 75 komentar(a)
Sa večerašnje blokade kružnog toka, Foto: Screenshot/RTV Cetinje
Sa večerašnje blokade kružnog toka, Foto: Screenshot/RTV Cetinje
Ažurirano: 19.10.2020. 21:40h

Cetinjski ugostitelji blokirali su večeras kružni tok prema Podgorici i Budvi, u znak protesta zbog naredbe Nacionalnog koordinacionog tijela (NKT) kojom su od danas zatvoreni ugostiteljski objekti u tom gradu, prenosi Cetinjski list.

Kako su predstavnici ugostitelja kazali za RTV Cetinje, ukoliko NKT do sjutra ne preispita svoju odluku, blokade će uslijediti svake večeri od 19 do 21 sat.

"Naše obraćanje nema apsolutno nikakvu političku konotaciju, već je izraz bunta za spas naših poslova i egzistencije naših porodica i naših zaposlenih. Sa pravom se pitamo zašto nam ugrožavate pravo na rad, ako inspekcijske službe nijesu u proteklom periodu evidentirale kršenje mjera NKT-a od strane cetinjskih ugostitelja i zbog čega bi mi plaćali nečije prestupe i nerad", poručili su večeras predstavnici cetinjskih ugostitelja tokom protesta organizovanog na kružnom toku prema Budvi i Podgorici, prenosi Cetinjski list.

Bonus video: