BP: Javni poziv za finansiranje projekata za mlade preduzetnike

Javni poziv za raspodjelu sredstava za finansiranje projekata namijenjenih za mlade preduzetnike u 2020. godini, otvoren je 15 dana od dana njegovog objavljivanja na web stranici i oglasnoj tabli Opštine Bijelo Polje

1666 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Komisija za raspodjelu sredstava za finansiranje projekata za mlade preduzetnike u Bijelom Polju raspisala je javni poziv za finansiranje projekata za mlade preduzetnike.

„Pozivaju se nezaposlena lica do navršenih 30 godina života, koja žele da pokrenu sopstveni biznis, a imaju prebivalište u Bijelom Polju, da dostave svoje prijave na Javni poziv. Sredstva predviđena budžetom Opštine Bijelo Polje raspodjeljuju se za biznis planove koji doprinose ostvarivanju utvrđenih ciljeva u strateškim dokumentima, programima i planovima Opštine” – saopštila je predsjednica Komisije Nemša Omerhodžić.

Javni poziv za raspodjelu sredstava za finansiranje projekata namijenjenih za mlade preduzetnike u 2020. godini, otvoren je 15 dana od dana njegovog objavljivanja na web stranici i oglasnoj tabli Opštine Bijelo Polje.

Bonus video: