Jokić: Epidemiološka situacija u Kotoru se stabilizuje

"Pozivam sve građane i građanke Kotora da poštujemo mjere uvedene od strane zdravstvenih vlasti kako bi epidemiju stavili pod kontrolom i tako stvorili preduslove za uspješniju turističku sezonu i normalan rad svih nas"

7870 pregleda 15 komentar(a)
Vladimir Jokić, Foto: Boris Pejović
Vladimir Jokić, Foto: Boris Pejović

Epidemiološka situacija u Kotoru se stabilizuje, ali se donijete mjere za suzbijanje koronavirusa moraju poštovati, kazao je predsjednika Opštine Kotor Vladimir Jokić.

On je za Radio Kotor kazao da je situacija u gradu stabilizovana zbog uvedenih mjera za suzbijanje širenja koronavirusa i njihovog poštovanja.

"Pozivam sve građane i građanke Kotora da poštujemo mjere uvedene od strane zdravstvenih vlasti kako bi epidemiju stavili pod kontrolom i tako stvorili preduslove za uspješniju turističku sezonu i normalan rad svih nas", naveo je Jokić.

Kazao je da je finansijska situacija u Kotoru veoma složena.

"Naša privreda nije u pogonu i ne stvara dohodak, tako da naravno i građani nemaju prihoda, a sve to zajedno odražava se na finansijsku situaciju Opštine. Zbog toga naglašavam da je primarni cilj svih nas da se izborimo sa epidemijom kako bi mogli da imamo sezonu od koje ćemo zajedno ubirati prihode", rekao je Jokić.

Bonus video: