Bulatović: Želimo da Kolašin bude u životnim planovima mladih ljudi

Prema riječima predsjednika Opštine, ogroman potencijal tog grada je u mladim ljudima. Uvjeren je, kako je kazao, da su među ovogodišnjim “lučašima” i oni koji će u budućnosti voditi grad
5935 pregleda 6 komentar(a)
Bulatović sa dobitnicima diplome "Luča", Foto: Dragana Šćepanović
Bulatović sa dobitnicima diplome "Luča", Foto: Dragana Šćepanović
Predsjednik Opštine Kolašin Milosav Bulatović primio najbolje učenice i učenike završnih razreda osnovne i srednje škole. Lokalne uprava i ove godine dobitnicima diplome Luča, uručila je novčane nagrade.
“Vi donosite energiju boljega stvarajući mogućnost da se živi u Kolašinu, razvija grad ali i ostvaraju vrhunski stručni i profesionalni dometi. Vi ste završili svoj dio posla –zaslužili petice u svim dosadašnjim godinama školovanja. Mi ćemo uraditi ono što je naša obaveza – pokušati da u našoj lokalnj zajednici stvorimo uslove koji mogu odgovoriri vašim ambicijama”, obećao je Bulatović polumaturantima i maturantima.
On je rekao da je cilj lokalne uprave “da pokuša da Kolašin bude u životnim planovima mladih ljudi”.
Prema riječima predsjednika Opštine, ogroman potencijal tog grada je u mladim ljudima. Uvjeren je, kako je kazao, da su među ovogodišnjim “lučašima” i oni koji će u budućnosti voditi grad.
U ime lokalne uprave najbolje učenike OŠ “Risto Manojlović” i SMŠ “Braća Selić” pozdravila je i i Ana Bulatović iz Sekretarijata za društvene djelatnosti i opštu upravu.
Luču u OŠ Risto Manojlović ove godine zaslužili su Đorđe Vukičević, Marija Jeknić, Vladimir Peković, Gala Dulović, Tara Dulović,Tadija Popović, Aleksandra Drljević, Nastasja Šćepanović, Helena Šuković, Andrej Milošević,Lado Vuković i Jovana Rakočević.
U SMŠ Braća Selić učenica generacije je Martina Labović, a pored nje, Luču I dobio je i Andrija Kljajić.Dobitnici. Luče II su dobili Stojan Bošković, Darinka Bulatović, Jana Bulatović, Sara Bulatović, Milisav Dukić, Jovana Jeknić, Ilija Milošević, Tijana Rakočević i Nađa Peković.

Bonus video: