Krivokapić: Rožaje oličenje vrijednosti savremene Crne Gore

Premijer je poručio da je Vlada na raspolaganju za sve inicijative koje za cilj imaju poboljšanje životnih uslova i standarda građana Rožaja

2448 pregleda 27 reakcija 7 komentar(a)
Krivokapić, Foto: Savo Prelević
Krivokapić, Foto: Savo Prelević

Predsjednik Vlade Zdravko Krivokapić uputio je čestitku povodom 30. septembra - Dana opštine Rožaje tamošnjem lokalnom rukovodstvu i stanovništvu, poručivši da je Vlada na raspolaganju za sve inicijative koje za cilj imaju poboljšanje životnih uslova i standarda građana Rožaja.

„Prepoznato po jakom uporištu državne politike, Rožaje je bilo i ostaće oličenje vrijednosti koje njeguje savremena Crna Gora, a to su multinacionalni i vjerski suživot, kao i građanska orijentacija. Uz nastavak već započetih infrastrukturnih projekata i podršku brojnih lokalnih investicija, Rožaje nastavlja svoj ubrzani razvoj. Jačanjem saradnje lokalne samouprave i Vlade, uključujući i brojnu dijasporu, ovaj kraj pod Hajlom biće mjesto u kom će mladi ljudi imati svoju perspektivu."

"U ovom smislu koristim priliku da još jednom čestitam ovaj važan praznik i istaknem uvjeravanja da je Vlada Crne Gore na raspolaganju za sve inicijative koje za cilj imaju poboljšanje životnih uslova i standarda građana Rožaja“, navodi se u čestitki Krivokapića.

Bonus video: